Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też nie mogłam spać obudziłam się przed 3 no i tak sobie leżałam i myślałam o tym i o tamtym aż doszło do mnie że za chwilkę pojawi się Alicja o rany już tak mało czasu zostało jejciu : U nas też jest tak gorąco że nie idzie wytrzymać jeszcze na 4 piętrze szok dzisiaj już 4 razy schodziłam i wchodziłam po schodach normalnie ocipiec idzie tak ciężko jeszcze z zakupami :
ANIU WSPÓLCZUJE !! Ja mieszkam w domu ale swój pokój mam na południe i cały dzień jest spiekota i uciekam do pokoju gdzie i tak na szczęście jest komputer
Nio troche przegiecie z tymi upałami, najgorzej, że u nas ni cholery nie mozna zrobic przeciagu i w nocy to jest tak goraco, że najchetniej spałabym na stojąco, bo jak sie poloze i po minucie mam glowe mokrą od poduszki.... Z reszta co ja bede opowiadac same wiece jak to jest
A ja bylam dzis na KTG i z wykresu wyszlo mi ze mam lekkie skurcze!!! Ja sie pytam czy to cos znaczy a ona mi mowi ze nic!!! Nawet nie wiem na kiedy mam sie mniej wiecej szykowac!!!