reklama

Objawy i dolegliwosci

U mnie też występują kłucia w dzień może mniej ale wieczorem trochę się nasilają no i zgaga dziewczyny jaką mam zgagę normalnie mam wrażenie jakbym miałam za moment spłonąć wczesniej to tylko w nocy mnie łapała a teraz to już w dzień i obojetnie co zjem to od razu łapie ::)

reklama
U mnie też te kłucia są na porządku dziennym i już się przyzwyczaiłam ale jeśli są mocniejsze to wtedy biorę nospę i magne b6 ale to ostateczność .Teraz właśnie przeszła burza i miałam silny ból dołem brzucha ale też to jest za każdym razem kiedy przychodzi burza .

A co do zgagi ANIU to mam ją gdy zjem kromki chleba ,dlatego unikam pieczywa oraz wszystkiego co jest pieczone lub smażone

Mi na szczescie zgadga juz niedokucza i gdyby nie to klucie i puchnace nogi i oczywiscie bezsenne noce to bylo by dobrze......ale jzu nie dlugo...mam nadzieje bo niemoge sie juz doczekac

A ja mam krępujący troche problem.No bo jak byłam u ginki zeszłym razem jakiś ponad tydzień temu to miałam upławy.No i kazała mi brać natamacyne dopochwowo.Ani razu tego jeszcze nie wzięłam.Mam to brać na noc co 3 dni.Bo mam schiza że jak to wezme to akurat niech w tej nocy sie coś zacznie a tu....zonk......siedzi tam sobie ta tabletka.I nie wiem co mam zrobić.Wiem ze lepiej wytępić przed porodem wszelkie drożdżaki i już 2 raz w ciąży mam te paskudztwo.Ale jakoś nie umie wziąść tego leku,dziennie sobie obiecuje. :-[ ;D

Kaju moim zdaniem źle robisz  ::) nawet jeśli coś się zacznie to ta tabletka w niczym nie przeszkodzi...poza tym ona się chyba rozpuszcza w dość krótkim czasie  ;) a gin wie co robi  :) infekcja chyba moze tylko zaszkodzić...więc zbierz się kaju w końcu co?  :)

KAJU Corsini ma rację ,na takie stany powinnaś brać leki a pozatym przepisał ci je gin i on wie co robi ,Po co masz mieć później problemy po ciąży ,lepiej to teraz wyleczyć .

Kaju żadnym zonkiem się nie przejmuj:) lepiej poświęcić swój komfort psychiczny od zdrowia Twojego Maluszka. Jak się Twoje Maleństwo będzie chciało urodzić to żadna kuleczka nie stanie mu na przeszkodzie;) Propponuję zacżąć od dziiaj stosowanie tego leku... dzidzia najważniejsza:)

reklama
Dziewczyny mają rację...najgorzej jak dzidzia przechodząc przez kanał rodny nabawi sie przez te drożdżaki np zapalenia spojówek...dlatego Kaju nie zwlekaj dłużej z leczeniem,ja tez brałam niedawno takie globulki i śladu po upławach nie ma! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry