Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie też występują kłucia w dzień może mniej ale wieczorem trochę się nasilają no i zgaga dziewczyny jaką mam zgagę normalnie mam wrażenie jakbym miałam za moment spłonąć wczesniej to tylko w nocy mnie łapała a teraz to już w dzień i obojetnie co zjem to od razu łapie :
U mnie też te kłucia są na porządku dziennym i już się przyzwyczaiłam ale jeśli są mocniejsze to wtedy biorę nospę i magne b6 ale to ostateczność .Teraz właśnie przeszła burza i miałam silny ból dołem brzucha ale też to jest za każdym razem kiedy przychodzi burza .
A co do zgagi ANIU to mam ją gdy zjem kromki chleba ,dlatego unikam pieczywa oraz wszystkiego co jest pieczone lub smażone
Mi na szczescie zgadga juz niedokucza i gdyby nie to klucie i puchnace nogi i oczywiscie bezsenne noce to bylo by dobrze......ale jzu nie dlugo...mam nadzieje bo niemoge sie juz doczekac
A ja mam krępujący troche problem.No bo jak byłam u ginki zeszłym razem jakiś ponad tydzień temu to miałam upławy.No i kazała mi brać natamacyne dopochwowo.Ani razu tego jeszcze nie wzięłam.Mam to brać na noc co 3 dni.Bo mam schiza że jak to wezme to akurat niech w tej nocy sie coś zacznie a tu....zonk......siedzi tam sobie ta tabletka.I nie wiem co mam zrobić.Wiem ze lepiej wytępić przed porodem wszelkie drożdżaki i już 2 raz w ciąży mam te paskudztwo.Ale jakoś nie umie wziąść tego leku,dziennie sobie obiecuje. :-[ ;D
Kaju moim zdaniem źle robisz : nawet jeśli coś się zacznie to ta tabletka w niczym nie przeszkodzi...poza tym ona się chyba rozpuszcza w dość krótkim czasie a gin wie co robi infekcja chyba moze tylko zaszkodzić...więc zbierz się kaju w końcu co?
KAJU Corsini ma rację ,na takie stany powinnaś brać leki a pozatym przepisał ci je gin i on wie co robi ,Po co masz mieć później problemy po ciąży ,lepiej to teraz wyleczyć .
Kaju żadnym zonkiem się nie przejmuj lepiej poświęcić swój komfort psychiczny od zdrowia Twojego Maluszka. Jak się Twoje Maleństwo będzie chciało urodzić to żadna kuleczka nie stanie mu na przeszkodzie Propponuję zacżąć od dziiaj stosowanie tego leku... dzidzia najważniejsza
Dziewczyny mają rację...najgorzej jak dzidzia przechodząc przez kanał rodny nabawi sie przez te drożdżaki np zapalenia spojówek...dlatego Kaju nie zwlekaj dłużej z leczeniem,ja tez brałam niedawno takie globulki i śladu po upławach nie ma!