reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ja dzisiaj mam jakiś trudny dzień jak do tej pory to naliczyłam od 9tej 7 skurczy i szyjka niemiłosiernie kłuje.Już nawet leżenie nie pomaga.Mam nadzieje że tylko straszy i wmawiam to sobie po tym jak nam sie ewan rozdwoiła.

Pewnie Kochanie straszy ,mnie szyjka codziennie kłuje ,także stwierdzam że u mnie to już normalka :laugh: :laugh: :laugh:,ale lepiej jest siebie obserwować .Może weź sobie magnez lub nospę

ja mam dokladnie jak Ola  :) czasami nawet łapie się za brzuszek i jakbym pomagala go "przerzucić"  ;)  ;D ale na wznak to za nic nie poleże zaraz mi duszno niesamowicie  ::)

dobra byłaby z tego komedia ,jak przerzucamy te nasze brzuchy na drugą stronę łóżka, :laugh: :laugh:to tak jak ta bajka z krową i kurczakiem co podtrzymuje sobie krówka brzuszek :laugh: :laugh: :laugh:

tez mi sie zaczely takie bole jak by po wewnetrznej stronie udi tez czasami sie boje ze gdzies nie dojde jak wyjde bo nogi same sie moga ugiac, brzuch to mnie ciagnie w dół jak chodzę, dzis sie przerazilam bo odebralam wyniki badania na cukier i tam w normie bylo do 105 a ja mialam 140 i plakac juz mi sie chcialo tylko nie chcialam tego mezowi pokazywac ze placze i sie powstrzymywalam jak moglam i poszlam odrazu do ginki tylko po interpretacje wyniku na szczescie powiedziala ze norma tam zapisana jest na czczo a nie po podaniu 50 gram glukozy takze moj wynik jest ok odrazu mi sie lepiej zrobilo...

U mnie też zaczyna się szaleństwo ze skurczami idę za tydzień do gina mam nadzieję ze dotrwam jeszcze mąż z córcią wyjeżdżają w piątek do Zakopanego na 3 dni cholercia nie chciałabym rodzić sama ale staram się sobie tłumaczyć że mam jeszcze trochę czasu :P

No to się cieszę że wszystko u Ciebie oki.Może masz rację bo pogoda jest naprawdę super ale w tej chwili nie dla nas troszeczkę żeby było chłodniej.Jeśli chodzi o skurcze to też może być tak że nasza podświadomość zaczyna szaleć nie mówiąc już o nas a jeszcze po wczorajszej informacji ::)

reklama
Wam też sie tak w głowei kręci od tego upału?? Od rana jakos nie tak sie czuje, ale teraz to juz nie do wytrzymania... poce sie jak po godzinie w solarium, nogi mi sie trzęsą i w ogóle do bani...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry