Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jej myslalm ,ze do domu sie niedoczlapie od tego dentysty upal i duchota okropna a w autobusie mi sie az ciemno w oczach robilo i brzuch mi co chwile twardnial.Teraz jest juz O.K. ale sie troche przestraszylam.Koniec wypraw autobusem
to juz nie przelewki .
Wszystkie lipcowe dzieciaczki moga lada chwila wyskoczyc .......... wszystko jedno w jakiej kolejnosci . Przez te upaly nie ma co sie sugerowac zadnymi terminami.......
Zaczynam sie obawiac czy dotrwam do tej piatkowej wizyty u gina : brzuch mi sie robi twardy kilka razy dziennie i pobolewa czasem mocniej czasem slabiej.Rano bolal mnie dosc mocno i juz czekalam czy po jakims czasie nie zacznie znowu.Patrzylam na zegarek i podobny bol pojawil sie dopiero po 2 godzinach wiec to chyba jeszcze nie to
A wam brzuszek tez taki twardy sie robi ostatnio?
tak twardnieje i czseto kluje dolem zwlaszcza jak przecholuje z porzadkami ....
czy wy tez tak zle spicie w nocy?????bo ja spie przy otwartych oknach nieubrana i poce sie jak mysz....niemoge zasnac jak jest tak upalnie...koszmar zawsze lubilam lato ale teraz chyba przestane
Mam wszystkie te objawy.Zaczynam cała puchnąć,stopy jak u klauna a dzisiaj mąż sie śmiał bo mam usta jak Angelina Jolie.Najbardziej nienawidze chodzić w nocy siku pare razy.jest tak upalnie że jak zrobie siku to znowu uzupełniam płyny i tak w kółko....Do skurczy sie przyzwycziłam i nie panikuje bo są nieregularne.W nocy są rzadziej niż w dzień.
moja niunia dzis zaleje i wszystko bylo by oki gdyby nie to ze przy kazdym kroku kluje mnie w dole brzucha niewiem co to...powiedzcie czy wy tez tak macie bo jestem sama w domciu i sie zaczynam niepokoic....u gina bylam tydz temu i wsyztko bylo oki...no ale to bylo tydz temu POMÓŻCIe
Ja mam termin na 1 lipca , biorę magnezz wit b6 osobno+falvit, może to i potas ale jem codziennie pomidory i soki pomidorowe więc raczej nie hmmm może??. Niestety moja doktorzyca jest z państwówki i chyba nie chce jej sie pracować a ponieważ od samego początku dobrze sie czułam (żadnych dolegliwości o których piszą) wyniki miałam cały czas wzorcowe więc jej nie zmieniałam a teraz to juz późno na zmiany więc sama sobie radzę. (nie ufam lekarzom prawdę mówiąc) wyniki i tak sprawdzam sama, buszuję po necie.
A tak z innych dolegliwości to gorąc gokucza niemiłosiernie-najchętniej leżałabym w wannie cały dzień Mój mąż sie śmieje jak już wskocze do tej wanny na dwie godziny że mi płetwy wyrosną ale wtedy czuję stan nieważkości i jest ok
pozdrawiam wszystkie ciężarówki
Iwonko nie mam pojęcia co to za bóle ale połóż się weź nospe poodpoczywaj i będzie OK ja wiem że teraz to każda z nas panikuje ale spokojnie nie spieszmy się tak:-)
Emilinka ja mam to samo z moja ginekolog stara taka powinna być juz na emeryturze i zapominała mi roznych badan robic o ktorych jej przypominalam...szkoda gadać dobrze że ja sama się tym najabrdziej interesuje i też sama sobie wszytsko sprawdzam buszując w necie i książkach:-)))
wlasnie zaraz zmykam do lozeczka moze mi przejdzie kurde widze ze wsrod Nas panuje ogolna panika kazda z nas wie ze moze przyjsc na nia pora w kazdej chwili....oj jak sie zaczna sypac malenstwa to bedzie fajnie
no pewnie,ze fajnie będzie! Iwonka,te kłucia,to nacisk główki dziecka na wrażliwą szyjkę,z tygodnia na tydzień staje się większy i w końcu dzidzia przebija główeczką pęcherz plodowy i odchodzą wody płodowe no i się zaczyna poród każda z nas prawie ma te kłucia,więc to normalka! Więcej odpoczynku i powinno byc oki! U mnie są te kłucia codziennie,raz wieksze a raz mniejsze-przygotowują się nasze ciała do finału!