reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Dzis ciut lepiej,ale i tak duszno,chyba przez to nocne wstawanie sie nie wyspałam więc zaraz utnę sobie drzemkę. Najpierw tylko obejrzę fotelik bo własnie przyszłam paczka :)

reklama
OLEŃKO ja też miałam te bóle brzucha ,i dziś jak na razie spokój .Odpoczywaj ,bo dzieciątka przez ten upał strasznie nas straszą .MNie boli brzuch jak na okres i krzyże cały czas trzymają

Wiola!!!! Ty się nie wygłupiaj masz termin koło mnie  :laugh:  :laugh: chcesz mnie tak zostawić  :mad:  :laugh: albo juz się zgubiłam w tych terminach i głupoty plote  ::)

Ja dzis po wizycie u ginki (pisalam na pogaduchach) mam wrazenie ze to zaraz sie zacznie!!! Brzuch mnie kloje na zmiane z normalnym twardnieniem! Z jednej strony bym juz bardzo chciala by to juz byly te oznaki porodu!!!

Kreciku...kurcze jak to zaraz  ::) zaraz teraz?  :laugh:  :laugh: ja u gina byłam w poniedziałek...ale cisza i spokój wszystko cacy wysoko i nie powinno się nic dziać w ciągu najblizszych dwóch tygodni  ;) chyba ze z wrażenia , oczekiwania i trzymania kciuków za was zaczne się rozdwajać  ;D ale z tego co czytam to ja biedulka na szarym końcu będe  :) Kreciku jak coś to ja piąstki zaciskam i trzymam kiukasy :)

Dzieki Corsini! Zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak bylam u ginki to wszystko bylo w miare spokojnie a teraz mi tak brzucho twardnieje ze prawie nie przestaje i na KTG bylo wlasnie widac te skurcze!!! Poki co trzymam sie dzielnie i czekam az naprawde sie zacznie!!!

no to Wiolu faktycznie chyba się wczesniej rozdwoisz  :) Kreciku no to my trzymamy się z Tobą  ;D swoja drogą pamietam kobietkę ktora przyjechała do porodu po wizycie u swojego gina...a na wizycie powiedział jej że jeszcze ma ze 2 tygodnie spokojnie nim urodzi  ;) więc wsiadła w autobus powrotny...wysiadła na swoim przystanku i a kuku  ;) ktoś musial pomóc bo zaczęła rodzić  ;D jak ją przywieźli to już miała 8 cm rozwarcie  :laugh:  chyba  tylko sam Dzidolek wie kiedy to będzie   ;) a lekarz był nie byle jaki :)

reklama
Do góry