reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

U mnie jedynie chyba miednica sie "rozłazi" bo w nocy (jak wiadomo tylko 2 opjce spania: na lewym badz na prawym boku), to mnie tak kosc udowa napierdziela, ze nie moge sie na drugi bok normalnie przekrecic...

reklama
o dziewczyny jedyne z czego leci mi krew ze sluzem to z nosa hehehe:-) zobaczylam krew razem z katarem i pomyslalam sobie ze mogloby sie zaczac i skad indziej leciec:-) hehhe

ja tez ciagle jestem opuchnieta stopy dlonie twarz...boze nawet nos mi sie rozciagnal na pol twarzy i uast ktore i tak zawsze byly duze teraz wygladaja ja u murzynki....polozna mi powiedziala ze jak bede wyg;ladac jak na budyniu(chyba taka rozlazla)to szybko przyjade na porodowke....

Widzę że wszystim coś dolega ,ja się przespałam i kłucie się zmniejszyło ale wyglądam jak siódme nieszczęście .Mój organizm cały czas się oczyszcza

Ja sie bez przerwy pocę jak przysłowiowa mysz, a przecież juz nie ma takeigo upału... ??? Mały własnie pól godziny sprawdzał jak bardzo wytrzymała jest skóra na moim brzuchu :)

A mnie teraz przed końcem ciąży zrobiło się parę rozstępów ,skóra już nie wytrzymała napięcia a myślałam że już mi nic nie grozi buuuuu....

No proszę, nie możemy spać spokojnie. Wiolu cieszę się, że już Ci lepiej, ale coś mi się zdaje, że na Ciebie też już przychodzi pora ;) Jako następną obstawiam Ciebie albo Iwonkę ;D

KASIU ja już naprawdę chciałabym już wylądować w szpitalu i urodzić albo dotrwać spokojnie do terminu bez żadnych cyrków .Ale mnie się zdaje że IWONKA teraz wyląduje w szpitalu

reklama
Do góry