reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziekuje za słowa otuchy :tak: jestescie kochane :blink: tez mam taka nadzieje tylko ze ja tak sie teraz boje rozczarowania :sorry: mam wizyte 25 lipca czyli w srode to mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni oby to nie choroba!!!!:-(

reklama
Blondyneczko z tym jednym sutkiem to nie wiem co to ale to zaslabniecie i wymioty hmm i jeszcze spozniajacy sie okres.Lec po drugi test jak pisza dziewczyny.czasem pierwszy jest za wszesnie zrobiony i nic nie wychodzi (ja tak mialam)a na drugim beda juz moze upragnione II;-) TRZYMAMY KCIUKI

droga Aneczko & Olu z checia kupilabym test ale niewiem czy to ma sens pojutrze mam wizyte u gina i mam nadzieje ze ginekolog powie ze mam malutka fasolinke w brzuszku :-) ale boje sie okropnie rozczarowania :sick: a wlasnie czy to prawda ze kazda <przewaznie> kazda kobieta na poczatku ciazy ma zapaenie grzybiczne? (bo wlasnie ja mialam zapalenie grzybiczne ) powiedziala mi o tym kolezanka ! troszke sie ucieszylam i jak zwykle narobilam sobie nadzieji:sorry2:

Blondyneczko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte.Co do zapalenia grzybiczego to bym sie nie zgodzila.Powiem tylko, ze napewno jest czeste przy straniu sie o dzidzie.Bo jesli czesto wspolzyjecie to sperma ma zasadowe ph i niszczy tym samym kwasne ph jakie my mamy to sprzyja niestety powstawaniu zapalen grzybiczych.Trzeba sie wiec przy tym intensywnym staraniu obserwowac i reagowac szybciutko na jakies uplawy.Mam nadzieje ,ze u Ciebie szybko minie i ,ze jutro zobaczysz na usg pecherzyk plodowy:tak:

no Aneczko ja tez mam taka nadzieje ze w koncu sie udalo no ale zobaczy sie oczywiscie po wizycie napisze co tam sie podzialo u ginka papa aha wizyta nie jutro ( a szkoda) tylko w srode pojutrze ;-) papa caluje

Witam was kochaniutkie ;-) bylam dzis u ginka robila mi badanie reczne nic mi ni powiedziala o ciazy jedynie tyle ze mam zrobic sobie jeszcze jeden test i wtedy sie do niej zglosic powiedziala mi jeszcze ze mam macice do tylu czy w tyle cos takiego i wlasnie przez zdenerwowanie zapomnialam zapytac o co chodzi z ta macica w tyle! moze wy wiecie co to oznacza czy jest to cos powaznego czy normalne ale raczej normalne mi is enie wydaje dzis wieczorem jade po tescik i od razu z rana zrobie i oby w koncy wyszly te 2 upragnione krechy ;-) no to 3majcie dalej za mnie kciuki a ja bede was na bierzaco informowac a i prosze odpowiedzcie mi na pytanko z ta macica bo niewiem o co chodzi pozdrowionka i caluski ;-)

Blondyneczko20 nie martw się tą macicą, ja ją też mam "z tyłu" ;-) to tzw. tyłozgięcie, to nic takiego i napewno nie groźnie, a już na pewno nie stanowi przeszkody w zajściu w ciążę, jak chcesz o tym pogadać to zapraszam na gg.

Pozdrawiam i głowa do góry. ;-):tak:

reklama
Blondyneczko szkoda,ze sie nie pofatygowala zrobic usg dopochwowe.no ale co tam.ja tez mam tylozgiecie;-) i trzymam kciuki.Daj znac jutro:tak::-)

Do góry