reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ja bylam ostatnio wstrachu gdy po naszych igraszkach maly w ogole sie nie ruszal! Nie wiem czy to normalne? Przeciez po takich wwstrzasach to ja bym spac nie mogla!!! Na szczescie wszystko jest ok i maly koziolkuje w brzuchu, ale strachu to sie najadlam!!!

Sex? A co to jest  ;) , bo ja już zapomniałam, przez te problemy ze skurczami. I też mi tej sprawności brakuje, ale czego się nie zrobi dla tego bąbelka z brzuszka  :)

A teraz jadę po wyniki z ostatnich badań i krzywej cukrowej a wieczorem do ginka, mam nadzieję że z tym cukrem będzie ok, bo w mojej rodzince mamcia i jej tato mają cukrzycę.

Bedzie o.k. Megi ;) daj znac jak wrocisz.A co do ruchow maluszka po igraszkach to ja slyszalam ,ze te wstrzasy go lulaja do snu ;)

Krecik pisze:
Ja bylam ostatnio wstrachu gdy po naszych igraszkach maly w ogole sie nie ruszal! Nie wiem czy to normalne? Przeciez po    takich wwstrzasach to ja bym spac nie mogla!!! Na szczescie wszystko jest ok i maly koziolkuje w brzuchu, ale strachu to sie najadlam!!!

u mnie po igraszkach maly nigdy nie jest ruchliwy, ale poniewaz zawsze po orgazmie mam twardy brzuszek, to sobie tlumacze ze domek sie skurczyl i maly nie ma gdzie sie ruszyc, albo ze jest tez zrelaksowany jak mamusia i ma ochote odpoczac.. :-)

Uff wróciłam, wyniki jak na moje oko są ok, zobaczę wieczorem co powie dr.

A... wiecie co mnie jeszcze męczy, krwawienie zdziąseł, czuję się jak wampir. I zaczynam się pocic jak świnka nawet jak nic nie robię fuj

Megi,wszystko w normie,to są normalne objawy,musisz delikatnie sie obchodzic z ząbkami przy myciu no a z poceniem to pomogą ci antyperspiranty z apteki,np Vichy.

megi78 ciesze sie ze uciebie wszystko ok, a co do zebow mam taki sam problem, dentysta poradzil mi stosowac miekka szczoteczke do zebow i pomaranczowa paste elmex, aha i powiedzial jeszcze ze po ciazy to sie dopiero zacznie....

reklama
Do góry