reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A MNIE dzisiaj w dodatku że męczy zgaga to jeszcze pierwszy raz boli kręgosłup ,czuję się jak staruszka .A co do wymiotów to akurat męczyło mnie przez 5 miesięcy od rana do wieczora .Dlatego też w pracy byłam już dobita w 2 miesiącu i musiałam iść na zwolnienie lekarskie ,nie byłam w stanie pracować ,ponieważ co chwilę goniłam do toaletki .A tak jak pisałam gdzieś wczesniej myślałam że mam grypę żołądkową która rzeczywiście panowała w pracy .Ito się dziewczyny zdziwiły hihihi :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Wiolu - to Ty tak samo jak ja - tez dostalam zwolnienie od razu, bo wiecej czasu spedzalam w WC niz za biurkiem :)) Ale co dziwne ze juz nie pamietam jak to bylo... a tak narzekalam ze do konca zycia nie zapomne jak mi zle "z glowa w sedesie"... :))

A bola Was nogi tuz nad kolanami???? Mnie strasznie, zwlaszcza po tym wyjezdzie i wczesniej te zakupy.... CZasem to boje sie usiasc czy wstac, bo mam wrazenie, ze mi w tym momencie pękną... WIdac nie przyzwyczajone do dzwigania takich ciezarów ;)

Do bólu kregosłupa to sie jzu chyba przyzwyczaiłam - w naszym łozku nie da sie inaczej ;) ale wkrótce zmieniamy na porzadne wyrko :)

KajuMaju wiem ze nie mialas nic zlego na mysli, ja tylko sprostowalam jak bylo rzeczywiscie!!! ;)

A co do boli to niestety dalej ciagnie mnie w kroczu! Kobitka na kursie kazala robic cwiczenia, a ja jak stara babcia! Z bolu nie moge jednego cwiczenia do konca wykonac! Nikt by teraz nie uwierzyl ze ja mialam ze sportem do czynienia!!!

Musze sie wam pozalic!!! W zwiazku z tym ze moj mezulek chrapie w nocy to ja juz od dluzszego czasu (jeszcze przed ciaza) spie z korkami w uszach!!! Tak dobrze przeczytalyscie, z korkami w uszach!!! Do tej pory bylo wszystko w porzadku ale dzis niestety lewym uszkiem slysze w mono!!! Nie wiem co mam zrobic! Jakos dziwne to uczucie!! Licze , ze do wieczora mi przjdzie, bo jakos nie mam ochoty teraz po laryngologach latac!!!
Jak to mowi moja mama: "jak nie urok to sraczka", sorry za slowo ale tak jest!!!!

Na "zatkane" uszy sa super krople Otinum - ale nie wiem czy u Ciebie Kreciku bedą takie.

reklama
Dzieki Elpis, mam kolezanke w aptece (wlasnie ta o ktorej wczesniej pisalam) i zapytam ja czy maja cos takiego!! Jeszcze raz dzieki!!!

Do góry