reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ciesze sie ,ze wszystko okazalo sie niepotrzebnym zmartwieniem :)
My tez przezylismy chwile grozy bo.....
Wczoraj bylam prywatnie na USG bo u mojej gin jest slaby aparat i nie dosc ,ze zaplacilam 50zl.To nerwow sie najadlam okropnie ::) >:( Lekarka powiedziala, ze maly lezy pupa w dol i juz sie nie odwroci a co najgorsze lozysko za wczesnie dojrzalo i musze teraz bardzo uwazac czy maly sie rusza ??? :o To tak jakby mi powiedziala ,zeby tylko patrzec czy zyje czy nie. Co wiecej jak przeczytalam pozniej opis to okazalo sie ,ze lozysko , ktore bylo na scianie tylnej jest teraz przodujace ??? Zupelnie zglupialam(macica mi sie odwrocila czy co? ;) ) Cale szczescie dzis bylam u swojej gin i okazalo sie ,ze wszystko jest zupelnie w porzadku a maly jeszcze ma szanse sie odwrocic(najwyzej bede miala cesarke ale to nic w porownaniu z tym niby zbyt dojrzalym lozyskiem)
Taka pinde to sie powinno chyba ukatrupic za takie straszenie >:(

Ja mam II stopien ale wlasnie sie upewnilam szperajac w necie ,ze to znaczy ,ze jest O.K. ;) Podobno roznie dojrzewa u roznych kobiet i dopiero III stopien trzeba kontrolowac gdy wystapi znacznie za wczesnie a i tez jak przeplywy sa w normie to nic sie zlego nie dzieje ;)

reklama
ja mam drugi dobrze wiedziec Aneczko ze to oki, tez miałam poszukac w neciku czy to dobrze. w karcie mi nie wpisał ale zapamietałam jak mowił do doktorowej bo u mnie dwaj lekarze ogladaja usg i sie konsultuja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry