reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Tak, Wioletko przed chwilką odebrałam, dziękuję Ci bardzo :-* jutro postaram się go wykorzystać :)

reklama
Ciesze sie ,ze wszystko okazalo sie niepotrzebnym zmartwieniem :)
My tez przezylismy chwile grozy bo.....
Wczoraj bylam prywatnie na USG bo u mojej gin jest slaby aparat i nie dosc ,ze zaplacilam 50zl.To nerwow sie najadlam okropnie ::) :mad: Lekarka powiedziala, ze maly lezy pupa w dol i juz sie nie odwroci a co najgorsze lozysko za wczesnie dojrzalo i musze teraz bardzo uwazac czy maly sie rusza ??? :o To tak jakby mi powiedziala ,zeby tylko patrzec czy zyje czy nie. Co wiecej jak przeczytalam pozniej opis to okazalo sie ,ze lozysko , ktore bylo na scianie tylnej jest teraz przodujace ??? Zupelnie zglupialam(macica mi sie odwrocila czy co? ;) ) Cale szczescie dzis bylam u swojej gin i okazalo sie ,ze wszystko jest zupelnie w porzadku a maly jeszcze ma szanse sie odwrocic(najwyzej bede miala cesarke ale to nic w porownaniu z tym niby zbyt dojrzalym lozyskiem)
Taka pinde to sie powinno chyba ukatrupic za takie straszenie :mad:

Swoja droga to spytam jaki macie stopien dojrzalosci lozyska?to powinno byc napisane na opisie USG

JA ostatnie USG miałam w 22 tyg. no i dopiero przedporodowe będę miała robione więc niewiem :(

Ja mam II stopien ale wlasnie sie upewnilam szperajac w necie ,ze to znaczy ,ze jest O.K. ;) Podobno roznie dojrzewa u roznych kobiet i dopiero III stopien trzeba kontrolowac gdy wystapi znacznie za wczesnie a i tez jak przeplywy sa w normie to nic sie zlego nie dzieje ;)

Szukam i szukam..ale ja chyba nie mam nic na temat swojego lozyska w karcie...na nastepnej wizycie napewno zapytam..

reklama
ja mam drugi dobrze wiedziec Aneczko ze to oki, tez miałam poszukac w neciku czy to dobrze. w karcie mi nie wpisał ale zapamietałam jak mowił do doktorowej bo u mnie dwaj lekarze ogladaja usg i sie konsultuja.

Do góry