Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fajnie jest ogladac filmiki z naszymi pociechami! Zdjecia nie pokaza az tyle co one. Poniewaz w roznych watkach wklejamy linki do filmikow moze jest potrzeba zeby miec je w jednym watku? :-)
To jak już powstał taki wątek to ja pierwsza się pochwalę http://pl.youtube.com/watch?v=eW-IuSEOE50
Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, bo dopiero wrzuciłam i nie moge zobaczyc bo jest jeszcze w "poczekalni"
Filmik był robiony tydzien temu w drugim dniu od nauczenia się raczkowania, a dzisiaj to Kondzio już tak śmiga ze mamusia niedługo zwariuje od uwarzania gdzie on teraz jest
Patija masz super ekstra zdolnego synka!!!jestem zadziwiona jak dzieci urodzone mniej więcej w tym samym czasie mogą rozwijać się w tak różnym tempie. moja Lilka nawet sama nie siedzie, ledwo co się przekręca na prawą stronę /czasami jej się uda/ a tutaj taki zdolniacha. fajne było to jak stanął na nóżkach i rączkach. jeszcze raz ekstra!!!
Patija, no super .Aż nie wiem, czy wrzucać swój filmik, bo Oliwka przy Konradzie to niewiele potrafi ;-)
No, ale wrzucam - tak oto mój Potworek siada (to był trzeci raz jak jej wyszło)