Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolek jest uroczy, te loczki ma słodkie:-) widać ze słonik to jego ulubieniec;-) i jak ładnie sam sie bawi
A Sarunia cudowna, ma fajną fryzurke No i to krecenie główką-bomba!!! a rozbrajanie pilotów ma widze opanowanei koncowy usmiech-uroczy!:-)
Meggi-nie ma co gadać- Sara bardzo wiele rzeczy robiła jako pierwsza (np. siedziała)..
Bombowo!! Gratulacje.
Obstawiamy, które pierwsze nauczy się czytać;-)
Sarunia pięknie już chodzi:-) U mnie Paulisia też już tak chodzi od jakiegoś czasu ale nie ma takich warunków jak Sarunia bo macie niski stoliczek;-)a to jej kiwanie główką powaliło mnie na kolana i jaki uroczy uśmieszek przekochana jest.
Kubuś pięknie wstaje brawa dla niego:-) widać że mu to dużo radości sprawia:-)
Haneczka świetną zabawe sobie znalazła a jak jej się to podobaz kąd te nasze kurczaczki biorą takie pomysły?;-)
Moja Paula ostatnio zaczeła się bawić żaluzjami,pociąga sznureczek,żaluzje się podnoszą i robi a kuku do szyby i brech