reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Karolek jest uroczy, te loczki ma słodkie:tak::-) widać ze słonik to jego ulubieniec;-):-D i jak ładnie sam sie bawi:tak:
A Sarunia cudowna, ma fajną fryzurke:-D No i to krecenie główką-bomba!!! a rozbrajanie pilotów ma widze opanowane:-D:laugh2::-D:laugh2:i koncowy usmiech-uroczy!:-)

reklama
Bombowe maluchy :-) Już się nie mogę doczekać kiedy mój pełzak zechce wstać na własne nogi ;-)

Sarunia pięknie już chodzi:-) U mnie Paulisia też już tak chodzi od jakiegoś czasu ale nie ma takich warunków jak Sarunia bo macie niski stoliczek;-)a to jej kiwanie główką powaliło mnie na kolana:-D:-D i jaki uroczy uśmieszek:tak: przekochana jest.

Kubuś pięknie wstaje brawa dla niego:-) widać że mu to dużo radości sprawia:-)

Haneczka świetną zabawe sobie znalazła:-D a jak jej się to podoba:-Dz kąd te nasze kurczaczki biorą takie pomysły?;-)
Moja Paula ostatnio zaczeła się bawić żaluzjami,pociąga sznureczek,żaluzje się podnoszą i robi a kuku do szyby i brech:-D

reklama
Do góry