Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki, dzieki:-)Tak dzis osiagnal ciazowy wiek:-):-):-)9 miesecy temu go zobaczylam:-):-):-)Pierwszy widzial go tata bo ja mialam znieczulenie ogolne.A pierwsze to pamietam, ze pytalam ile ma punktow i te jego wielkie oczy patrzace z nad cyca:-)Moj najukochanszy skarbeczek.
Jejku Bodzinka ale ten Twój Maluch łazikuje! szok...kiedy moja Lilka tak zacznie...ona nawet nie wie jeszcze do czego nogi ma, no chyba że do obgryzania paluchów. Patija a te Twoje dzieciaki super. oglądałam i uśmiech miałam od ucha do ucha. ekstra, niezłe zgrywusy. też bym chciała mieć taką zgraną parkę w przyszłości...
Patija - ależ te twoje smyki urocze :-) A jak ładnie się razem bawią To chyba prawda, że wśród innych dzieci niemowlaczki szybciej sie rozwijają. Konradek super naśladuje Oleńkę
Wczoraj na spacerze dopadła nas wielka burza. Ponieważ byliśmy daleko od domu przeczekałam ten czas w knajpce. Moim dzieciaczkom spodobał się smok-zabawka. Wrzuciłam monetę i jazda. W pewnym momencie Magda postanowiła jechac na stojąco!