reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
Bodzinka Lolek jest BOOOOSKI!!!Pięknie chodzi.....motorycznie jest jak moja Sara:tak:Sara tez uwielbia autko- nasz zakup sprzed tygodnia:-)..a Pola mówiłas ze zadne z dzieciaków nie jezdzi autkiem prócz Sarenki...no a Lolo??

wszystkie dzieciaczki super...
Lilka zapomniała jak się tańczy po przyjeździe już się nie kiwa...ale to dlatego ze tam nie mieliśmy muzyki /czego mi bardzo brakowało.../już ja ją zacznę podszkalać od poniedziałku. a my nie muzykalni tylko ja zawsze bardzo głośno słucham muzyki i tańczę:tak::szok: a Lilka się śmieje i tak nauczyła się tańczyć....

Ojej! :huh: Trochę mi to zajęło (mam baaardzo wolny internet) ale nadrobiłam zaległości. Pokazują klasę nasze listopadowe bobasy, nie ma co :tak::-)

reklama
Bodzinka, czy Loluś ma dziś "miesięcznice?" Jeśli tak (bo ja jakaś przyślepa ostatnio i nie wiem czy dobrze czytam suwaczek :sorry2:) to Wszystkiego naj naj! Jeszcze tylko 3 miesiące i roczek stuknie :szok:

Do góry