reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Kubek super!!!brawa dla Mistrza!!!
mi niestety nie udało się wklejtać Lilki a chciałam pokazać jak tańcuje...na razie nie mam czasu na ślęczenie przed kompem ale jak tylko znajdę to postaram się coś wykombinować. acha...czy jak nagra się filmik to można potem go odwrócić o 90 st?pytanie za sto punktów...bo inaczej pozostanie wam oglądanie z bokowca...hehe

reklama
No pięknie Kubuś już siedzi:-) a ja na taką matę też się chyba załapie bo nie mam gdzie dać Pauli jak wietrzymy dupsko a przy takich upałach to trzeba często a taka mata byłaby idealna...

No to moja Paulisia idzie w ślady Konradka:-)
http://pl.youtube.com/watch?v=6mFB5SDah0M

Anii sama nie wiem jak się obraca film,bo tyle mam fajnych filmów...teraz się nauczyłam że tak nie wolno kręcić;-)

Super!!!!!!Tylko patrzec jak pojdzie sama:-DOch, az mi zazdrosc w sercu zapikala.Moje dziecie trzymane za rece zrobi dwa kroczki, po czym pochyla sie do podlogi, pada na czworakach i ucieka z piskiem zadowolenia.Tak go interesuje wszystko co w dole;-)I denerwuje sie , ze za raczki idzie tak wolno, a jak raczkuje to jak rakieta:-)A Paulinie to wychodzi super po prostu:-)

cudnie paulinka chodzi i widac, ze jej sie to podoba:tak::-)przypomina mi moja paulinke ona tez lubila za raczki byc prowadzona, moze paulinki w tym wzgledzie podobne do siebie;-)

Bodzinka rzeczywiście biedny słoń.heheh
Karolina super Paula chodzi. moją Lilkę jak chce żeby nóżkami dotknęła ziemi to podnosi je do góry do siadu. im bardziej chcę żeby poczuła stópkami podłoża tym bardziej Lila podnosi te swoje szkitki...

Ale Paula super chodzi! No to teraz musiszKaira cwiczyc kregoslup bo po takich kilku wycieczkach...hmmmm ;-)
Dobrze ze to nie prawdzimy Slon bo by dopiero mu Lolek pokazal ;-)

reklama
Do góry