reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Od kiedy na nocnik?

reklama
chcesz si .........tak,tak...............podała nocnik , usiadła., wstała w nocnika pusto..................odeszła 2 kroki kucneła i zrobiła si wprost na dywan:crazy:

:-D:-D:-D
Weronika to na nocnik zrobi jedynie odrazu jak wstanie bo później to siada i wstaje i tak wkoło ale nie siedzi dłużej niż 5 sekund

dziś znów Antek po obudzeniu się powędrował do łazienki :tak: i znów od razu sukces :tak:
nawet podwójny :laugh2:
zaczynam wierzyć, że już troszkę załapał o co chodzi.... :sorry2:

gratulacje dla Antka :tak::tak:

chcesz si .........tak, tak...............podała nocnik , usiadła., wstała w nocnika pusto..................odeszła 2 kroki kucneła i zrobiła si wprost na dywan:crazy:

:-D:-D cudnie :-D:-D

Gratuluje postępów nocnikowych.Kuba może sieeeeedzieć dłuuuuuugo na nocniku,a często i tak nic nie zrobi.:tak:

A Oli nadal nie chce usiąść na nocnik nawet na chwilę :no:
Jak tak dalej pójdzie, to w pampersy będzie sikać do 2 lat lub dłużej :baffled:

No to super Gosia :tak:

A Oli udało mi się posadzić na chwilę wczoraj i dziś na nocnik, nie uciekała z płaczem jak do tej pory dopóki .... nie zrobiła siku. Jak zrobiła siku i nocnik zaczął grać, to ona w płacz i ucieka :dry: No to już wiem, w czym problem, czeka nas zakup nocnika bez pozytywki, bo zwyczajnie jej się zaczęła bać :-( A to dziwnie, bo uwielbiała ją kiedyś, jak zrobiła siku, to cieszyła się, że nocnik gra i biła sobie zawsze brawo :confused:

Kupiłam nowy nocnik bez pozytywki. W ciuchach Oli siada na niego i jest ok, a bez pieluchy - ryk :-(
Coś mi tam tłumaczy płacząc po swojemu, mam wrażenie, że boi się, że jak się zesika, to zacznie grać.

reklama
Kupiłam nowy nocnik bez pozytywki. W ciuchach Oli siada na niego i jest ok, a bez pieluchy - ryk :-(
Coś mi tam tłumaczy płacząc po swojemu, mam wrażenie, że boi się, że jak się zesika, to zacznie grać.
Może być.Czasu potrzeba.:tak:A może lale bez majtek posadzisz?I wlać troche wody ,żeby pokazać,że nie gra?Udawać,że lala siusiu zrobiła....

Do góry