reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Od kiedy na nocnik?

reklama
Kasiad właśnie mam wrażenie,że Kubula zaczyna kumać o co chodzi z tym sikaniem.Tylko czasu mu brakuje.Od paru dni go sadzam,to chwilka i ucieka,A kiedys długo potrafił siedziec i nic..:tak:

brawo dla GABi Oli i KUBUSIA!!!! od kiedy nocnik jest w lazience LAila nie siada na niego w ogole a jak ja ja sadzam topo 2 sekundach wstaje i placze...:-(albo tez od razu siusia na podloge..moze tez zaczyna rozumiec ze nocnik to nie biblioteka ALE NIE MOZE SIE Z TYM POGODZIC?

U nas juz sa pierwsze sukcesy nocnikowe - na razie samo siku.:-D:-D:-D
Brawo Milenki :tak:

My narazie uzyskaliśmy tyle, że Oli nie boi już się nocnika. Siada na niego kilka razy w ciągu dnia, czasem zdarzy jej się zrobić do niego siusiu. Z rzadka też przybiega nagle w czasie zabawy, woła "ee" i domaga się posadzenia na nocnik, ale wtedy już ma zmoczoną pieluszkę i na nocnik nic nie robi.

My narazie uzyskaliśmy tyle, że Oli nie boi już się nocnika. Siada na niego kilka razy w ciągu dnia, czasem zdarzy jej się zrobić do niego siusiu. Z rzadka też przybiega nagle w czasie zabawy, woła "ee" i domaga się posadzenia na nocnik, ale wtedy już ma zmoczoną pieluszkę i na nocnik nic nie robi.
Ale wazne jest ze jest poprawa i Oli chce usiasc i ze czasami zrobi tam siusiu:tak:

Ogromne brawa dla Milenki:tak::-)

Susu nie martw sie -jeszcze troszkę i Lailusia tez załapie:tak::-)

oj wielkie brawa!!!! jestem pełna podziwu!:tak:

Moja Zosia wczoraj weszła do łazienki bo akurat lukasz mył zęby , wyciągła nocniczek i zaczeła koło niego chodzić, wiec postawił ją lukasz na nocniczek i zrobiła siiii:):tak:

reklama
Do góry