Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aj w doooooope z tym wszystkimkolejny tydz za nami wiec wtoczylam sie na wage i co..... i dooopa ciagle 88kg
. Jem czy nie, to i tak waga ta sama
. Boziu! jak sie nienawidze:-(

w polaczeniu z kalafiorem... diety nie stosuje zadnej poki co, tylko ja karmie piersia i boje sie zeby mi pokarm nie zanikl od tego wysilku bo cos mi sie wydaje ze juz taka mi bida leci z cyckow
Nie nie przesadzam:-( a to ze nie widac to zasluga bielizny/kostiumu z Avonu ktory naszePrzesadzasz. Widziałam twoje zdjęcia. NIe wiem gdzie te kg chowasz, ale z pewnością ich nie widać![]()
on trzyma to sadlo w kupie;-)gdyby nie on to bym to sadlo po betonie ciagnela;-)No wlasnie od tyg zaczelam po malu, bo do tej pory przez ta chora nerke nie moglam. Robie rozciaganie, 6x30 serii brzuszkow w tym jedne z ciezarem i steper przez 30min. W tym tyg moze uda mi sie wydluzyc czas stepera ale nie wiem czy dam rade bo po tycm zestawie to ja ledwo na nogach stoje az mi sie momentami w glowie kreci wiec zobaczymy.Gkvp na poczatku organizm sie asekuruje i ciezko schudnac szczegolnie jak sie karmi. Nie zalamuj sie. A cwiczysz?
pierwszy dzien byl straszny :-( az sie po.....lam od tej wody:-( teraz jest juz lepiej ale i tak niecierpie pic wody. Poce sie po niej ja swinia
, w kibelku jestem co chwila
ale jest jedem plus - nie mam wogole ochoty na jedzenie a jak cos jem to po paru kesach juz mam dosc
. Takze zobaczymy