Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawda moze podacZa mna moj tez nie łazi mimo ze go podalam.Bo..............sie obrazil ze musi isc do sądu.Hahahaha
A tak wogule to moze i lazic za toba nawet jak go nie podasz o alimentyTo zalezy od charakteru.
A czytalam niedawno cos takiego ,że ojciec dziecka moze wbrew woli matki podac do sadu matke o ustalenie ojcostwa.W przypadku gdy matka zapiera sie ze to jego dziecko i o nic go nie sadzi a on podejrzewa ze to jego dziecko i chce uczestniczyc w jego wychowaniu.To moze ją podac o badania DNA)
Ollka,to wtedy narobi dzieci i moze miec problem bo moze juz wiecej taka wspaniałomyslna dziewczyna mu sie nie trafic:-)
dba o tozebyw polsce bylo duzo dziecihehe jak se narbi to jego sprawa i co z robia z tym przyszle panienki
hehe burmistrz mojego miasta ma duzo dzieci i to zazwyczaj ze swoimi stazystakami![]()
dba o tozebyw polsce bylo duzo dzieciwkoncu kiedys ktos bedzie na niego pracowal
![]()
.Bo proponowal swoją kwote a ja sie nie zgodzilam.To postraszyl ze jak mi sie nie podoba to moge isc do sadu.Wiec poszlam.
.Zmienil nr telefonu bym mu nie dzwonila.Zapomnial tylko ze ja nigdy pierwsza do niego nie dzwonilam a nawet nie odpowiadalam na jego smsy.Poprostu podalam do sadu bez uprzedzania
moja tez ma zaparcia od kilku dni i jest troche marudna.Mysle ze za geste mleko jej daje,bo sokow i owocow to nie chce do buzki wziasc.Ja to robie jej ulge termometrem.
Sadem postraszyl myslac ze nie pojde i wezme co daje.Zreszto siostra kazala mu tak postraszyc mnie.Nie wiedzial tylko ze i tak zamierzalam isc do sadu,hehehehehe