fikusek1988
Mama Alanka:)
u moich koelzanek sparwy ciagana sie latami,jedna juz walczy ponad rok,wiec nikt mi nie wmowi ze sprawy sa proste sadzie,zapraszam do lektury na samotnych mama ,tam dziewczyny sie wypowiadaja ile walcza.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluje ,mialas szcszescie ze u ciebie tak krotko to trwalofikusek ja tez mialam te sprawy, ograniczenei mialama na peirwszej rozprawie, odebarnie prawa zajelo 2 rozprawy
My też piszemy na samotnych rodzicach więc znamy te wszystkie sprawy,Wszystko zależy od argumentów.Ograniczyć prawa ojcu możesz ju ż gdy nie mieszkasz z ojcem dziecka razem to już jest podstawa.Więc nie mów ,że wszystko jest niewiadomo jak skomplikowane.Sąd podchodzi do każdej sprawy indywidualnie,a czas rozpatrywania spraw też jest różny- wszystko zależy od terminarzy.u moich koelzanek sparwy ciagana sie latami,jedna juz walczy ponad rok,wiec nikt mi nie wmowi ze sprawy sa proste sadzie,zapraszam do lektury na samotnych mama ,tam dziewczyny sie wypowiadaja ile walcza.....
My też piszemy na samotnych rodzicach więc znamy te wszystkie sprawy,Wszystko zależy od argumentów.Ograniczyć prawa ojcu możesz ju ż gdy nie mieszkasz z ojcem dziecka razem to już jest podstawa.Więc nie mów ,że wszystko jest niewiadomo jak skomplikowane.Sąd podchodzi do każdej sprawy indywidualnie,a czas rozpatrywania spraw też jest różny- wszystko zależy od terminarzy.
Wiesz,mysle ze twoj ex cieszy sie ze ma dziecko z toba a nie inną.........gratuluje ,mialas szcszescie ze u ciebie tak krotko to trwalo
ja i tak nigdy nie podam ojca o alimenty ani do aktu nie wpisze wiec na wlasnej skorze sie nie przekonam.
.Szczesliwy tatus poprostu.Chyba drugiej takiej nie trafi.wiesz mam go daleko gdziesWiesz,mysle ze twoj ex cieszy sie ze ma dziecko z toba a nie inną.........
Zrobil dzieciaka i nawet panna go nie posądza o płacenie.Szczesliwy tatus poprostu.Chyba drugiej takiej nie trafi.
A tak wogule to sady nie są takie straszne;-).Nie ma czego sie bac.To nie matka powinna bac sie sądu ale "tatuś".
Wiesz,mysle ze twoj ex cieszy sie ze ma dziecko z toba a nie inną.........
Zrobil dzieciaka i nawet panna go nie posądza o płacenie.Szczesliwy tatus poprostu.Chyba drugiej takiej nie trafi.
A tak wogule to sady nie są takie straszne;-).Nie ma czego sie bac.To nie matka powinna bac sie sądu ale "tatuś".