Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kochana potrzebuja ludzi jak na gwalt ale to w kamiennej gorze jestDziewczyny,
właśnie oglądam Top Gear i ryczę ze śmiechu. to chyba najlepszy prgram motoryzacyjny jaki widziałam:-)
NATALINECZKA- a nie potrzebujecie jeszcze kogoś do tych kokardek? Ja bym sobie chętnie też dorobiła parę groszy...
Co do naszego spotkania- coraz bliżej i mam nadzieję że wszystkie dotrą, nawet te w dwupaku
DOBRACZAROWNICO- chcesz żeby chłop był przy porodzie i tak ma być. Mamą się nie przejmuj, ja strasznie cięta jestem na takie staroświeckie podejści, typu za moich czasów.... Powiedz jej że super że 5 dzieci urodziła sama ale Ty chcesz rodzić z mężem i basta...krótko i na temat i bez zbędnych tłumaczeń...mam nadzieję że Ci koleżnaka nie odmówi zaopiekowania się Tadzikiem, pewnie mu włos z glowy nie spadnie więc się nie martw...
Dziewczyny, napiszcie mi czy jakieś specjalne zamówienia macie co do napojów- u mnie na bieżąco jest w domu mineralka gaz i ngaz, cola 0, karmi no i oczywiście kawka i herbatka.
U nas teraz spokojnie, gorąco że ciężko wytrzymać, trochę problemów na glowę się zwaliło. szukamy mojemu P. nowej pracy bo w tej Żabce to juz wytrzymac nie można, baba tylko awantury urządza ciągle ale jak przychodzi do placenia za pracę to miga się jak może. paweł pracuje już 1,5 miesiąca i przez ten czas z łaski rzuciła mu 400 zł a reszta wisi....niech to szlag...
Na tym allegro też jakaś bryndza straszna, nawet nie mogę sobie podłatać budżetu. Ostatnio podłamałam się tym bardzo i czasem nawet mi sie do kompa nie chce usiąść....kurcze...
DOBRACZAROWNICO- jak tam Twoja siostra?

Al. SZYSZKOWSKA o żesz, co za głupia baba w tej żabce, Twój Mąż ma umowę? Może można by ją trochę ponaglić czy coś, ja to chyba bym jej łeb urwała, dwoje malutkich dzieci, jedno z nich choruje, a ona na czas nie płaci, właśnie, jak Sebuś i jego problemy ze skórką? Z siostrą jest lepiej, bo przenieśli ją na szaserów do warszawy, wyszło lekkie zakażenie po wrocławiu, ale jest już zaopatrzona, lewa nogę można juz rehabilitować i zaproponowali jej sanatorium w Lądku Zdroju-to są moje rodzinne okolice, tylko 20 km od moich rodziców i 7km od drugiej siostry, więc miałaby ich blisko, z tym, że co miesiąc przez najbliższe pół roku na razie do kontroli w Wa-wie z prawą nogą, żeby sprawdzić czy dobrze się zrastają przeszczepy, czy implanty są ok, kombinujemy teraz prawnika dobrego, żeby pozwać wrocław o to zakażenie, jak można bez rękawiczek do takich ran podchodzić i używane, zanieczyszczone bandaże zakładać, dziś będzie wiadomo, czy Lądek ma miejsce dla niej, jeśli nie, będzie musiała na nie w domu poczekać
Basia na pewno nie odmówi, od dawna jesteśmy umówione, ze zaopiekuje się Tadziem, kiedy K. będzie ze mną w szpitalu, do tej pory zawsze mogłam na nią liczyć a ona na mnie
zmykam pranie wstawić, prawdopodobnie moi rodzice zajrzą w weekend do nas po auto, muszę je odgruzować, hehe, żeby się dało wsiąść, bo to takie gospodarczy samochód, muszę je jeszcze na przegląd odprowadzić, ale tego mi się nie chce
Nas w tym m-cu poratowała kasa od rodziców, trochę rachunków się zeszło, muszę usiąść i podliczyć, ile trzeba oddać, ale potem mam nadzieję, że będzie na bieżąco, żeby się tylko udało z kasą z zusu