• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga > Ty i Franiu jestescie wspaniali!
Wierze ze dacie rade bo juz sa niesamowite postepy :-)

Ola > jak sie czuje Natalka? oby szybko jej przeszlo....

ze tez te dzieciaczki musza sie tak meczyc...

Diana > witaj!
super ze do nas dolaczasz :-)

dawno nie bylo tutaj dobrejczarownicy....

reklama
Hej dziewczynki =) Dzisiaj zamilkłam, bo miałam mase roboty. Mój P. przyjechał i od rana przy garach =) Teraz z nim zabieram się do Niemiec, żeby wyczaić czy są tam tańsze pampersiaki, bo jak będą to będziemy się tam zapatrywać. Także jutro też mnie nie będzie.

Aga trzymajcie się tam z Franiem, my tutaj jesteśmy myślami z Wami

Diana, wita =) Superkowo, że robi się nas więcej.

Dziekuje Dziewczynki za mile powitanie. Napewno bede sie udzielac w miare mozliwosc .Milej nocki dla wszystkich mam i ich dzieciaczkow . moja mala dzieki bogu pieknie spi cala nocke i nie choruje naszczescie i odpukac...

Diana witaj:)

ranek zaczął smarkac w nocy..
Musze go budzic, bo kurka nie zdążymy na zajęcia na 8 a jeszcze pół godz trzeba nam na inhalacje.
Jak on się tu znowu rozłoży to ja chyba sobie w łeb palnę..

A juz zaczął pooowolusieńku zginac lewą nóżkę! Tę sztywną.. Kurde musi wytrzymać, bo rehabilitantka rozbi tu z nim niesamowite rzeczy

Spokojnego dnia dla nas wszystkich i zdrówka

dzien dobry :)
moja Mala dzisiaj przespala cala noc! moze wreszcie wroci do starych nawykow i bedziemy sie wysypiac hihi
a ja juz obiadek robie > dzisiaj rosolek bo mam smaka :)
a moze tez i Malutkiej zrobie dzisiaj sama obiadek....
ostatnio zamiast deserku ze sloiczka starlam jej jablko, banana i oskubalam pol pomarancza ze skorek i zajadala sie tym az milo bylo patrzec :D
a zawsze tez z rosolku daje jej miesko.
a Wy dajecie swoim dzieciom swoje gotowane posilki?
ja jestem taka lewa w kuchni ze zastanawiam sie co to moje dziecko bedzie pozniej jadlo ;)

za tydzien jestem umowiona na wizyte kontrolna do gina a tu du** bo @ mi sie spoznia wrr....
jak dalej bedzie to nie pojde do niego.... no chyba ze naaadal nie dostane hehe

a mam pytanie > szukam w jg lub okolicy firmy ktora pierze tapicerke w autach. Moze macie jakies namiary bo nic nie moge znalesc :(
a w autku mamy juz maly syfek i dobrze by bylo posprzatac ;)

Diana > super! i oby tak dalej byla zdrowa :)
no niestety u nas pogoda sie zepsula a wczoraj patrzylam na dlugoterminawa i za tydzien w PL ma byc bardzo zimno i snieg z deszczem a tutaj slonko i cieplutko a nas nie bedzie wrrr....

Aga > Franek to twardy chlopczyk i nie da sie teraz chorobie tylko bedzie cwiczyl i zadziwial wszystkich wokol!
Korzystajcie tam jak najwiecej!

a gdzie reszta sie zapodziala?

Ja wlasnie tez obiadek ide szykowac , dzis Leczo na obiad , juz po spacerku krotkim bo deszczyk nas dopadl ale byl i to wazne .
A co chodzi oo obiadki dla dzieciaczkow to roznie czesto gotuje jej sama z ksiazki kucharskiej dla dzieciakow ale i daje jej sloiczki czasem jak np chce zeby szpinak zjadla . a deserki to tez roznie czesciej sama jej robie jabuszko , marcheweczke gruszke itp ...
Tym bardziej ze cos moja mala wysypalo ostatnio na brzuszku , musze znalesc przyczyne . :(
Moja mala tez naszczescie spi cale nocki od 2 miesiaca zycia ! mam nadzieje ze sie to niezmieni :)
Milego popoludnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry