• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej dziewczyny jestem. Dotarłam do domu, ograbiona o 70 euro przez niemieckich policjantów. Z zakupów nici. Pampersiaki droższe niż u nas ;/ A na dodatek rano coś mi strzeliło powyżej pachwiny i okropnie bolało. Teraz już nie. Natasza mało ruchliwa dzisiaj =( i nie wiem czy to przez to że mi coś strzeliło czy po prostu ma taki dzień. Poobserwuje ją jeszcze do rana i jak będzie jutro nieaktywna to przejde się do szpitala i niech mnie zbadają.
Ogólnie gdyby nie ci policjanic to moze miałabym fajny dzień. A tak człowiek uciuła grosz i kutwa bez skrupułów zabiorą =( I tak zaczęłam prawie płakać bo chcieli dać nam 100 euro to zlitowali się i spuścili 30. Ehhh idę się przespać., może mi dół minie ;/
Buziaki dla Was.

Izu > a co oni chcieli od Was? Czego tym razem sie przyczepili? :wściekła/y:
Tak myslalam ze tam beda drozsze .... w NL tez sa drogie dlatego jak jestem w kraju to kupuje sobie zapas hihi
ostatnio byla promocja w Tesco i poprosilam tescia zeby nam kupil 4 duze paki :-)
nic nie kupilas? :-(
Obserwuj koniecznie ale sadze ze to dlatego ze intensywny dzien mialyscie i zmeczenie wychodzi! odpoczywaj!

a ja się właśnie włączam,
cały dzień rwało mi się połączenie z netem i nie mogłam ani otworzyć żadnej strony ani poczty odebrać....

Zuzka ja też często gadam sama ze sobą tu na forum:) i tak mijają całe godziny a nikt sie nawet nie odezwie:) ogladam sobie II część opowieści z narnii...

reklama
Brawo :-)

Ja dziś dosłownie na momencik bo - o dziwo - spać mi się chce. Dziś kończyliśmy urządzanie pokoju Leosia - zostały jeszcze zasłony i dywan - te pierwsze idą od tygodnia od kogoś z allegro, a dywan na razie musi poczekać na lepszy finansowo czas ;-) Byłam dziś na KTG, "zaklepałam" salę dla mnie i R (no i oczywiście L) na po porodzie :-) Najadłam się chałwą, wcześniej spaghetti, polędwiczkami i tiramisu... ech, ostatnie chwile takiej samowoli kulinarnej - trzeba korzystać.

Śpijcie słodko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry