• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dziewczyny, już po naszych problemach z chrztem Frania dowiedziałam się, że w Karpaczu jest super proboszcz. Nie wiem ile kościołów jest w K, ale jeśli więcej niz 1, to moge dowiedziec sie który:)

Jeśli zaś chodzi o księży - mam do tego oooogromny dystans. Wszędzie są ludzie i ludzie. Dla mnie chrzest dzieci ma ogromne znaczenie. W wypadku Frania to było absolutnie wyjątkowe przezycie.

W kwestii zas sprawy aukcji i średnio miłych maili postanowiłam co następuje (napisałam juz w wątku pomocowym Frania - tu streszczę krótko a dobitnie): ścieram g-ó-w-n-o z twarzy i zostawiam konto Frania. Ograniczę ilość aukcji, ale zawsze grosz jakiś z tego będzie.
Wchodze z małym w terapie neurostrukturalną. To b droga sprawa, ale b skuteczna przy zaburzeniach Franiowych. Wiele osób pisało do mnie z BB, w tym mamy, które dały rzeczy na licytacje.. Wiem, że tyle osób nam kibicuje..kurcze, damy radę:) Jak Bob Budowniczy:)

Słałam ten post z pół godziny, a tu Zuza zdążyła 2 napisać..
Cholera, szkoda tylko dzieci w takim bagnie zawsze...
A mi się wydawało ze tylko u nas opieka społ tak kijowo działa..

tak sobie wczoraj myslalam i rozmawialam z M. o nartach....
moze któraś z Was bedzie miala ochote wybrac sie na narty w okresie miedzyswiatecznym? :-)
wiem, wiem... jeszcze troche czasu ale ja juz nie moge sie doczekac :-D
a tak swoja droga to musze chyba dziecku kupic sanki bo niemam zadnych ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry