• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Natalineczka - bara bara ważna rzecz =)
Ja dopiero wstałam =) Ale miałam śpik =)
Tylko coś mnie sąsiedzi rano obudzili bo sąsiad wrzasnął na żone.... kurde są w moim wieku ;> i już się drą z samego rana =)

Ja lecę na miasto załatwić sprawę... postanowiłam na piechotę =) bo nie pada... mam nadzieję, że doczłapię i wrócę w dwupaku =)

reklama
A co tutaj taka cisza? :(
Ja obleciałam miasto na piechotkę taka ładna pogoda była :) Nawet dałam radę dotrzeć cało =)
Jednakże, przekonałam się, że mam kurtkę za krótką już, bo mi nie zakrywała całego brzuchola i przyznaje się, że trochę ciągnęło =(
Wpadłam jeszcze do sklepu z wózkami... i wpadł mi w oko nowy wózek... Bebetto Magnum... z tymże w sklepie internetowym jest tańszy o 300 zł! A jeszcze mam upatrzoną Bexę... ale jest w sklepie w Lubinie i trzeba się tam kopsnąć niestety.
:)

Dobry wieczór:)

U nas spokojny dzień jak codzień - aukcje, pranie, obiad i takie tam.

Aga, miałaś sie coś odezwać i jakaś kawa miała być....poczytałam coś tam u Was i tyle mam wieści.

Założyłam dizś sebuśkowi ogrodniczki zakupione ostatnio w amoku zakupowym na allergo za całe 8 zł no i muszę przyznać że mam przystojnego syna. wygląda jak milion dolarów:):):)

Idę kolację robić, potem będę zdjęcia obrabiać do późnej nocy to może ktoś się pojawi i popitamy sobie?

A w ogóle to wczoraj oglądałam filmiki Frania na youtube... Aga Twój Franio jest przesłodki po prostu i bardzo ciekawy :)
Podczytuje co tam się dzieje u was i oczywiście cały czas trzymam kciuki.

Dobry wieczór:)

Aga, miałaś sie coś odezwać i jakaś kawa miała być....poczytałam coś tam u Was i tyle mam wieści.

Założyłam dizś sebuśkowi ogrodniczki zakupione ostatnio w amoku zakupowym na allergo za całe 8 zł no i muszę przyznać że mam przystojnego syna. wygląda jak milion dolarów:):):)

Idę kolację robić, potem będę zdjęcia obrabiać do późnej nocy to może ktoś się pojawi i popitamy sobie?

Aaaaa bo guzik wyszło:(

A zdjęcie Sebusia w portkach prosze:)
Musze i ja Frania ubrac w ogrodniczki, kupiłam mu w czerwcu bodaj, rozm 78...ciagle czekają na swój czas.hm
Ale zauwazyłam dziś ze mój syn zaczął pracowac nad wzrostem:) Zakładałam mu dzis pajacyk do snu (kupiony 5 mies temu - na początku stopu miał tam, gdzie powinny byc kolana a dziś...chyba zaczyna wyrastać!!!!:)

ja się melduję. Wybieram właśnie wózek w sklepie int. i jutro myślę, że już zamówię =)

obejrzę zaraz:)

A w ogóle to wczoraj oglądałam filmiki Frania na youtube... Aga Twój Franio jest przesłodki po prostu i bardzo ciekawy :)
Podczytuje co tam się dzieje u was i oczywiście cały czas trzymam kciuki.

Dzieki:)
Kurcze..boję się tego co się z nim w ostatnich dniach dzieje.. dobrze ze juz niegługo Warszawa

Aga, nic się nie bój, dobrze będzie. Musi być:) jesteśmy z Wami każdego dnia. pomalutku do przodu, kochanie. nie martw się, złe sprawy miną, wierzę w niego, on wyjdzie na prostą.
Kiedy ta warszawa?

Izu - wózeczek ekstra:):)

reklama
No, wózek rewelacja! Ja pożyczyłam od siostry i teraz żałuję, bo Fr długo w wózku jeżdził będzie a ten dorżnięty na maxa, szczególnie "układ jezdny" - latajace koła i wyłamane hamulce:( Cos musimy obmysleć. Ale ten Twój wózek Izu - naprawde bomba!!!:)
Czy te skretne kola maja blokade?
Jak z resorami?

Olu, Warszawa w następny weekend. Dokladnie nie wiem kiedy - czy w sob czy w niedziele, bo nie obmyslilam jeszcze opcji transportu z dworca do CZD.. to kawał drogi. Do IMiDz to ino rzut beretem, a za taxi i tak buliłam z 80 zł bo za pomoc w wyciagnieciu walizki z dworca. A do CZd..nie wiem. Narazie nie mam pomysłu jeszcze jak się tam dostać z krasnalem. z pociagu oczywiście. Rozwazalismy opcje, żeby nas R zawiózł, ale bez szans..tak męczyc natkę, poza tym nasza Toyotka nie jest pierwszej młodości , no i Franiu tyle godzin w foteliku.
Nie chce mi się nawet myslec o tym wyjeździe. To jest zawsze najgorsza część całej "imprezy"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry