• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu w jeleniej masakra z pracą, to fakt... albo avon albo cyfra albo zepter. jak juz się pojawi cos konkretnego to zgłoszen setki....przebić się baardzo trudno....

Kupiłam sobie dzis superancki sweterek na zimowe chłody, jestem mega zadowolona z siebie:) nieco mój entuzjazm opadł jak odpaliłam konto....po zapłaceniu rachunków i naprawde małych zakupach zostało nam z wypłaty męża 70 zł....masakra jakaś....znów kartę przedrenujemy w tym miesiącu, przyszły ma być podobno duużo lepszy. no zobaczymy. aha, jeszcze 18 listopada trzymajcie kciuki bo zapada ostateczna decyzja w mopsie odnośnie mojego wychowawczego...

15 listopada, w poniedziałek mamy z P. 7 rocznice naszej pierwszej randki, chyba jakiegos szampana rozpracujemy, oby tylko dzieci z tego nie było kolejnych:):)

Fajny film oglądam na polsat film:) "księżniczka i żołnierz" :) tak mi się spodobał, że dwa razy zrobiłam przelew za ten kupiony swterek i musiałam potem szybko anulować....

reklama
Heh nie ma to jak zakupki :) Każdej kobiecie poprawią nastrój.... chociażby na chwilę :)
A mi jeszcze ZUS nie wypłacił wypłaty :( O losie... Musiałam przez to przesunięcie stworzyć w excelu przepływy żeby kontrolować gotówkę... co by starczyło... i te cholerne nadpłaty żeby wyjść na miesiąc do przodu... czyli 3xczynsz, 2x kredyt hipo... także listopad mija z kartką i długopisem w ręku :(
Pierwsza randka :) jak miło, że pamiętacie :)
Ja to swoją pamiętam, ale pewnie mój P. to nie :) Albo udaje że nie pamięta :)
A dzisiaj usłyszałam komplement... że w tej ciąży wyładniałam... ale po chwili dodał... że chyba jest już wyposzczony za bardzo skoro go wzięło na takie komplementy :) Tak żebym za bardzo się nie cieszyła hehehe.
Ja z filami jestem do tyłu i to bardzo. Jedynie co to jakieś seriale... Czekają na mnie płyty z nowościami, które pewnie niedługo będą starociami... znając mój refleks :)
A teraz koleżanka poleciła mi książkę "Biedny ojciec. Bogaty ojciec" i wciągnęłam się w czytanie jak gumka w majtki :) bo znalazłam ją w formacie pdf na chomiku.
Póki co czytam z zapartym tchem :) Także polecam.
A Natasza walczy w brzuchu :-)

cześć dziewczyny:)

i uciekam, bo R do roboty pojechał
przed chwilą mielismy dom pełen dymu. Szlag!! Wiat walnął prosto w strażaka az przygasił ogień w kominku. Jak mnie wk...te "numery" wiatrowe u nas..
lece pa
miłego czwartku:)

looooo a u was juz pierwsze sniezki były :-) fajnie!

Izu > super wozek! kiedy go dostasniesz?
jak sie czujecie?
tez ostatnio przegladalamz ciekawosci oferty w jg i kicha okropna!

oo widze ze Ola na imprezke pojechala :)

a mi Mala wlasnie na kolana zasnela :szok:
przytulila ie o mnie i tak grzecznie siedziala od 10 minut a ja jedna reka pisze...
teraz patrze a ona spi :-)

a u nas pogoda do du**! wieje... leje....

A u nas nawet fajnie :) Nie ma takiego słońca jak przez ostatnie dwa dni ale jest nieźle.
Ja i tak w dresach przez cały dzień planuje przechodzić :) No i chciałabym skończyć książkę. Zaczęłam wczoraj w nocy o 23 a dzisiaj już jestem na 67 stronie z 146.
No Ola pojechała do Zielonej i pewnie się odezwie jutro.
A co do wózka to nie wiem kiedy będzie. Mama jutro idzie zamówić - wybrałam jednak sklep stacjonarny. Najgorsze jest to, że babka z tego sklepu za nic nie chciała mi powiedzieć ceny, bo bała się, że dzwonię z konkurencji... ale jak byłam tam osobiście to kosztował 1399 zł ale razem z fotelikiem. A ponoć fotelik "chodzi" po 200 zł, więc liczę, że uda nam się kupić za 1199 zł - i to będzie taniej niż ze sklepu internetowego. Zobaczymy. Mama coś przebąkiwała, że wózka się nie kupuje przed rozwiązaniem... i ona trochę się boi, ale powiedziałam, że ja za dwa tygodnie już mogę rodzić, więc niech się nie wygłupia i nie wierzy w zabobony :)
Widziałam wczoraj babkę na mieście z tym wózkiem. Była zajęta rozmową, a tak to bym się jej zapytała jak się sprawuje. W Jeleniej to był pierwszy raz kiedy widziałam taki wózek, pewnie dlatego, że żaden sklep stacjonarny go nie ma w swojej ofercie. Większość wózków jakie widzę to Coneco, X-landery albo zupełnie jakieś no name :)

Zuza Ty nie ucz Lenki siedzieć przed komputerem!!! Później będzie uzależniona... tak jak ja... ;)

reklama
Izu > super jezeli uda sie kupic jak najtaniej :)
a swoja droga to dziwie sie kobiecie ze niechciala powiedziec ceny przeciez konkurencja to normalna rzecz a tylko klientow w ten sposob moze odstraszyc ...
ja mam x-landera xq ;)
u mnie w rodzinie tez byli wszyscy przesadni jak chcialam kupic wozek i cala reszte wczesniej hihi ale powiedzialam ze mam ich gdzies i i tak kupie bo niechce pozniej czekac jak juz dzidzia bedzie i prosic sie kogos zeby szedl kupic ;) tak wiec kupilam juz 3 mc wczesniej wozek bo byla "wyprzedaz rocznika"....
cholercia Mala uciekla do kuchni i drzwi zamknela smyk jeden.............

no jestem :)
"wyprzedaz rocznika" i ceny nizsze :)
ona juz jest uzalezniona ;) uwielbia trzaskac po klawiaturze, bawic sie kamerka i myszka hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry