Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Izu w jeleniej masakra z pracą, to fakt... albo avon albo cyfra albo zepter. jak juz się pojawi cos konkretnego to zgłoszen setki....przebić się baardzo trudno....
Kupiłam sobie dzis superancki sweterek na zimowe chłody, jestem mega zadowolona z siebie
nieco mój entuzjazm opadł jak odpaliłam konto....po zapłaceniu rachunków i naprawde małych zakupach zostało nam z wypłaty męża 70 zł....masakra jakaś....znów kartę przedrenujemy w tym miesiącu, przyszły ma być podobno duużo lepszy. no zobaczymy. aha, jeszcze 18 listopada trzymajcie kciuki bo zapada ostateczna decyzja w mopsie odnośnie mojego wychowawczego...
15 listopada, w poniedziałek mamy z P. 7 rocznice naszej pierwszej randki, chyba jakiegos szampana rozpracujemy, oby tylko dzieci z tego nie było kolejnych

Fajny film oglądam na polsat film
"księżniczka i żołnierz"
tak mi się spodobał, że dwa razy zrobiłam przelew za ten kupiony swterek i musiałam potem szybko anulować....
Kupiłam sobie dzis superancki sweterek na zimowe chłody, jestem mega zadowolona z siebie
15 listopada, w poniedziałek mamy z P. 7 rocznice naszej pierwszej randki, chyba jakiegos szampana rozpracujemy, oby tylko dzieci z tego nie było kolejnych
Fajny film oglądam na polsat film