• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Cześć dziewczyny:)

Znalazłam na Allegro super wózek uzywany - na dużych kołach pompowanych, extra zawieszenie (na paskach) - coś dla Frania (dzieci z problemami z napięciem mięśniowym muszą mieć wózki z bdb miekkim zawieszeniem bo każdy wstrząs powoduje wzrost napięcia mięśniowego). Licytacja jest bez minimum, wózek do odbioru w Wawie - dla mnie rozwiązanie idealne, b czekałby na miejscu. Licytacja kończy się w niedzielę o 20. Trzymajcie kciuki:)
Poza tym nuuuudy u nas:)

Mąż Kaasiutki startuje na radnego, to kobieta teraz pewnie po wyborach się dopiero odezwie:)

Aga tylko nie licytuj. Dodaj sobie do obserwowanych. Zapisz kiedy się kończy i 5 minut prze końcem zacznij powoli atakować :) Wtedy można ustrzelić coś taniej.
Wiem, że to okrutna strategia szczególnie dla wystawiających... (dlatego ja przeważnie wystawiam z opcją kup teraz). Ale czasami się dziwię, że ludzie podbijają kwoty na kilka dni przez zakończeniem aukcji... a jakby robili to w ostatnim momencie to jest szansa, że taniej by się kupiło. Mój kolega sprowadził mnie na ziemię i powiedział, że większość to pewnie "słupy", które celowo to podbijają :(

Wieeem, dlatego obserwuje. Narazie cena 2,25:) Ale te wózki używane wystawiane są w opcji Kup teraz po 600-700 zł. Musiałabym miec cholerne szczęscie, żeby udało się go ustrzelic w miarę tanio..

Myślałam, że dziś coś zejdzie na All, bo dzień wolny, ale nic. Chyba wszyscy na spacerach rodzinnych:)

Aga > to super! trzymam kciuki za powodzenie w aukcji!!!
Izu ma racje z tym licytowaniem > to najlepsza strategia!
Ja wczoraj tez probowalam ale ktos tez mial taka strategie i przebil mnie o 1zl. :szok:

Izu > super fotka! Wyglada jakby byla tak blisko ze w zasiegu reki :-)

Chyba najbliższa tęcza jaką kiedykolwiek widziałam :)
A co do strategii :) Kto nie ryzykuje ten nie ma :) Hihi... mnie też przebijali w ostatniej sekundzie. Ale fajna adrenalina wtedy jest :) Zdążę czy nie zdążę :) Hehe, ale też parę rzeczy udało mi się kupić za grosze :)

reklama
Aga nie kuś z tym alle :)
A Franio będzie wyglądał bosko na święta :)
Jak moja Natasza urodzi się przed Wigilią to też jej sprawię jakieś świąteczne wdzianko :) Hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry