Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
księżniczka i żołnież tez wczoraj ogladalamIzu w jeleniej masakra z pracą, to fakt... albo avon albo cyfra albo zepter. jak juz się pojawi cos konkretnego to zgłoszen setki....przebić się baardzo trudno....
Kupiłam sobie dzis superancki sweterek na zimowe chłody, jestem mega zadowolona z siebienieco mój entuzjazm opadł jak odpaliłam konto....po zapłaceniu rachunków i naprawde małych zakupach zostało nam z wypłaty męża 70 zł....masakra jakaś....znów kartę przedrenujemy w tym miesiącu, przyszły ma być podobno duużo lepszy. no zobaczymy. aha, jeszcze 18 listopada trzymajcie kciuki bo zapada ostateczna decyzja w mopsie odnośnie mojego wychowawczego...
15 listopada, w poniedziałek mamy z P. 7 rocznice naszej pierwszej randki, chyba jakiegos szampana rozpracujemy, oby tylko dzieci z tego nie było kolejnych
Fajny film oglądam na polsat film"księżniczka i żołnierz"
tak mi się spodobał, że dwa razy zrobiłam przelew za ten kupiony swterek i musiałam potem szybko anulować....

fajnie przynajmniej tobie m koplementy prawi bo od mojego to ja koplementu nigdy chyba nie usłyszę:-Heh nie ma to jak zakupkiKażdej kobiecie poprawią nastrój.... chociażby na chwilę
A mi jeszcze ZUS nie wypłacił wypłatyO losie... Musiałam przez to przesunięcie stworzyć w excelu przepływy żeby kontrolować gotówkę... co by starczyło... i te cholerne nadpłaty żeby wyjść na miesiąc do przodu... czyli 3xczynsz, 2x kredyt hipo... także listopad mija z kartką i długopisem w ręku
Pierwsza randkajak miło, że pamiętacie
![]()
Ja to swoją pamiętam, ale pewnie mój P. to nieAlbo udaje że nie pamięta
A dzisiaj usłyszałam komplement... że w tej ciąży wyładniałam... ale po chwili dodał... że chyba jest już wyposzczony za bardzo skoro go wzięło na takie komplementyTak żebym za bardzo się nie cieszyła hehehe.
Ja z filami jestem do tyłu i to bardzo. Jedynie co to jakieś seriale... Czekają na mnie płyty z nowościami, które pewnie niedługo będą starociami... znając mój refleks
A teraz koleżanka poleciła mi książkę "Biedny ojciec. Bogaty ojciec" i wciągnęłam się w czytanie jak gumka w majtkibo znalazłam ją w formacie pdf na chomiku.
Póki co czytam z zapartym tchemTakże polecam.
A Natasza walczy w brzuchu :-)
śliczna jak zywa;-)Albo wyjeżdżają do innych. Sama widzę po autach - u nas parking pełny jak nigdy.
Ja dziś ustrzeliłam fajną tęczę zza oknem
Zdjęcia użytkownika Izabela Arłukiewicz | Facebook
była tylko jakieś 2 minuty i zanim ustawiłam aparat to już znikałai mam tylko jedno.

hej dziopki przed chwila tak nam zawiało że okno sie w pokoju otwarło pelno ziemi na podlodze i kwiatkow na lawie
masakra teraz spac sie bede bala ze nak znow okno sie otworzy
a i tak firanki latają jak szalone![]()