• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cholerka to faktycznie problem, jak się dostać z tego pociągu....mam nadzieję, że cos wymyslisz, chociaz pewnie zostanie Wam tylko taxi....
No chyba że zdecydujecie się jechac Waszym autkiem. Jakby co, to może Natalia mogłaby u mnie pobyc ten dzień? Tyle bym mogła zaproponować, swojego autka wam nie mogę pożyczyc bo nie ręczę za nie, chyba jeszcze starsze niz Wasze:)
Aga, może pozyczyć Wam swój wózek? Ja bardzo rzadko wychodzę z wózkiem, właściwie używam go tylko awaryjnie jako bujaka dla Sebusia kiedy ma gorszą noc. Ale ja ewentualnie mam drugi w odwodzie ( stoi u teściowej nieużywany po chrześniaku ) - mogę sobie tamten wziąć:)
Mam nadzieję, że w CZD będą czekały Was dobre wieści.

reklama
kurczaczek z tymi podróżami to rzeczywiście lipa :( A jeśli chodzi o taxi w warszawie to ja mam gdzieś numer na najtańsze taksówki w Warszawie. Ja z dworca na Bielany zapłaciłam jakieś 23 zł (jakieś 11 km)! Jutro podam numer, bo muszę gdzieś go odkopać albo zapytać się koleżanki, która mi go dała.
Skrętne koła mają blokadę - do jazdy na wprost. A jeśli chodzi o amortyzatory to pamiętam, że są ale już oglądałam tyle wózków że mogę coś pomylić, ale wydaje mi się, że są. Na wózek pewnie będę czekać około 4 dni to na pewno opiszę go dokładniej.
Lecę spać!
Dobrej nocy!

Update:
Sprawdziłam i są te amortyzatory, bo jest regulacja miękkości amortyzatorów.
Ehhh ja niby w rowerze też mam regulację... ale nigdy jej jeszcze nie użyłam :)

Ostatnia edycja:
No to wózek super, Izu:)
Nie szukaj namiarów na Taxi. Ja mam takiego sprawdzonego kierowce - zna mnie, odprowadza na peron, pomaga ulokować walizkę na półce.
2 razy musiałam odgrywac matke Polke - najpierw walicha z góry, potem Franek w nosidełku.. walicha z pocągu, powrót expresem po Fr- pot lał mi sie po tyłku.
Aaaanie chce mi sie o tym nawet myslec. Musze opracowac jakąs strategoę na ten wyjazd.
W sumie w sobote znajomi mogliby mnie odebrac, ale co ja całą niedziele sama w CZD z Fr bede robiła? Bo przy CZD nawet nie ma terenu spacerowego dla dzieci. NIC. Tylko ogromny parking, nie wiem na ile setek samochodów.

Olu, dzieki za ofertę. My musimy się chyba jednak rozejrzec za takim "profesjonalnym" wózkiem dla dzieci z problemami z napieciem mięśniowym, Taki wózek musi mieć podwójne uresorowienie zeby minimalizowac wstrzasy (wstrzas = wzrost napięcia mięśniowego).
Porozmawiam o tym w CZD.

Dzień dobry nowy dniu =)
Ja już na nogach. Dzisiaj chłopa mam w domu tylko już mi uciekł z samego rańca :) Więc jest dobrze =) Może zmuszę go wreszcie do przyklejenia listew na podłogę =)
Ponoć znowu ma być ładny dzień :)

Dobry wieczór:)

U nas spokojny dzień jak codzień - aukcje, pranie, obiad i takie tam.

Aga, miałaś sie coś odezwać i jakaś kawa miała być....poczytałam coś tam u Was i tyle mam wieści.

Założyłam dizś sebuśkowi ogrodniczki zakupione ostatnio w amoku zakupowym na allergo za całe 8 zł no i muszę przyznać że mam przystojnego syna. wygląda jak milion dolarów:):):)

Idę kolację robić, potem będę zdjęcia obrabiać do późnej nocy to może ktoś się pojawi i popitamy sobie?
no dawaj foty tego top modela;-):tak::tak:
o ten: WÓZEK BEXA B4 - w cenie 1 zł folia i moskitiera!
w sumie go wybrałam razem z mamą jak poszłyśmy do sklepu. I tak też mi już ten wybór się ostał... myślę, że będzie dobry.
śliczny wózio:tak:

witojcie daje znak ze zyje
i znikam bo cos mnie spanie jeszcze cisnie:-p:-D

cześć dziewuszki.
nie mam zdjęć bo nie zrobiłam...

dziś znów robię aukcje a jutro całą paczką jedziemy do zielonej Góry do mojej siostry na urodzino - imieninowo- rocznicową kawkę.
Ostatnio byłam u niej kiedy moja Nat miała pół roczku...czyli prawie dwa lata temu...bardzo się cieszę na ten wyjazd, mam tylko nadzieję, że dzieciaki dadzą radę - tyle godzin w fotelikach - no i że nasz gracik przetrwa tę podróż:)

Miłego dnia:)

reklama
I nastała cisza :(
Mój mężczyzna :) pojechał do pracy, więc znowu do piątku jestem sama :(
Ja właśnie przeglądam oferty pracy... bo może (a raczej dobrze by było) będę chciała zmienić po powrocie z macierzyńskiego. Ale nic konkretnego nie ma :( sami przedstawiciele handlowi... ehhh ta Jelonka ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry