• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Poszedł na all kombinezon zimowy Natki. Na pniu dosłownie!!! Jeden facet poprosił o dodatkowe zdjecia (pół godz po wystawieniu), zanim tamten odpowiedział już inny bez zdjęć kupił.. No to teraz ja szukam kombinezonu dla Naty na ten rok:)

co u Was? jak tam Franuś?
Ja oglądam "pociąg z forsą" i nudzę się. miałam wystawiać, ale o tej porze to już chyba nie jest najlepszy pomysł...

No, zimowe kombinezony w dobrej cenie zawsze były atrakcyjnym towarem:):) super:)

a ja szukam kubeczka jakiegos dla sebastianka na herbatki. mały nie potrafi pić z butli, nie wie co się z tym robi...a łyżeczką pije ładnie, tylko trwa to miesiąc.... i sama nie wiem co wybrać....

Ostatnia edycja:
ja tak mysle ze ten kombinezon za tanio wystawiłam, bo jak teraz dla Naty szukam to...masakra..

Słuchaj, to żadnych niekapków, lepiej taki ze słomką. Ostatnio też dziewczyna pokazywała butelke lovi z łyżeczką zamiast smoka, moze cos takiego?

a czemu nie niekapek? bo widzisz ja bym chciała żeby on samodzielnie pił, trzymał sam w rączkach. ze słomką chyba będzie się lało, Natala ma taki bidonik, ale ona duża dziewczynka jest. w sumie myślałam o jakimś kubeczku z miękkim ustnikiem. zły wybór?

Wiesz, ja to jestem spaczona strasznie pod tym wzgledem. Logopedzi mówią zdecydowane "nie" niekapkom. Każą od razu uczyc pić z kubeczka.. ehm.. lub przez słomkę. Ale moja Nata piła z niekapka bo nie byłam taka przeczołgana przez neurologopedów wtedy:)
Franka mam od miesiąca uczyć pić z kubeczka.. Nie ma jak.. Przy takiej ilości wyjazdów, jak moge odstawić butle? Co zrobie w aucie lub pociągu?
cholera...zmęczenie mnie dopada
zaraz idę pod prysznic
Stara dupa ze mnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry