• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

he he..latami:)

Ale powiem Ci/am, ze dzis zobaczyłam plakat wyborczy babki w moim wieku i pomyślalam sobie..cholera, młodziej wyglądam:) Chyba na łeb mi wali, im bliżej 40 tym głosniejsze odliczanie w mojej glowie.. Moja baaaardzo dobra znajoma wyznała mi kilka dni temu, że źle sie czuje, ja na to, że jesteń, ona, ze nie, bo...w menopauze weszła. Nosz, myślese.. zaczyna się.. Druga już.c
Ostatnio jak bylam u Keppela zapytał mnie (pedzilam jak durna z Frankiem w wózku, lato, upał, wpadłam do poczekalni zziajana, akurat moja kolej, siadłam na krzesełku i - jak to zwykle bywa - po chwilie, wiecie, rumieńce, pot.. Facet patrzy na mnie: - Ile pani ma lat?
Kuźwa, już pewnie myślał ze menopauza:)
No ale naprawde...moje dziecko śmieje sie, ze obwisać zaczynam..
cholera:)

reklama
Mam w domu lovi 360
Ale moja Natala nie wiedziała z której strony podejść do niego. Może spróbuje z bastkiem?

Jak pisałam, ja mam wózek niezbyt znanej firmy. oczywiście jednak ma wszelkie atesty i oceny:) jest rewelacyjny a kosztował połowę tego co Wy wydajecie, wydałyście lub zamierzacie wydać. jedyny jego "mankament" polega na tym że nie ma znanej nazwy, hihi

Chyba zostałam sama na polu walki...
przełączyłam sobie na tvn. jakiś masakryczny film leci........

Ostatnia edycja:
witam nocne mamuśki;)

Lovi treningowy mam i to do tej pory jeszcze;) Jakoś maluch go sobie upodobał i oprucz normalnych kubeczków ten uwielbia.

Pochwalę się troszkę;) Oduczyłam malucha smoczka i to bezboleśnie (a był uwielbiany);) Już 5-ty dzień.

Ja też właśnie na allegro szukam kombinezonu dla Wikogo ale ceny masakra...

Hej Elizka:)
No ja właśnie ten lovi treningowy chyba wybiorę. ale najpier spróbuję z tym, który mam - lovi 360 - jak Bastek nie będzie go chciał kupię ten:)

Gratuluję oduczenia smoka:) to duży sukces!!!! u nas z Nat też poszło praktycznie bezboleśnie a Bastek - nie wiem czy uwierzysz - nie chciał smoka od samego poczatku, mimo że kupiłam chyba z 5 różnych, no i nie ssie smoka do dziś...za to cmoka do spania własny kciuk...

no ceny kombinezonów zimowych są masakryczne...sama przeglądam...dla nat mam ale dla Bastka niestety nie....a na jakieś sanki chciałoby się dziecka zabrac zimą...

wiem wiem że są takie dzieciaczki które smoka nie chcą;)
Ja oduczyłam (co dziwe) przy katarze po prostu tłumacząc że będzie mu się lepiej spało z katarem bez smoczka no i ... posłuchał;)

Lovi 360 bardzo mi się podoba no ale cenowo masakra, wolę to dołożyć do kombinezonu a maluch powoli pije częściej ze szklanki.

Ja własnie też powystawiałam na allegro coś bo trzeba uzbierać dodatkowe na święta;)
Mam upatrzone do licytacji pare kombinezonów, zobaczymy. A np w jeżowie jest fajny lumpex i bywają super rzeczy niedrogie firmowe dla dzieciakó (min spodnie od kombinezonu kupilam dla smyka kappahl za 15 zl jak nowe)

Mam nadzieję ze od nowego roku znajdę tą pracę;) Po co było studiować jak teraz z zawodem prościej o robotę;)

reklama
no... ja ostatnio też sie zastanawiałam po co mi te studia były, jak w lumpie mi przyszło pracować:) dobrze, że choć własnym:)

Ja swoje lovi 360 dostałam - zamówiłam u chrzestnej Natalki kiedy próbowałam małą nauczyc picia z kubka... dodam że zakończyło się to duuużym niepowodzeniem, natala dopiero w okolicy drugich urodzin zaakceptowała kolejny mój wynalazek - tym razem bidon ze słomka i pije teraz z takiego.
a 360 mam nadzieję że przypasuje Bastkowi, jak nie to chyba przyjdzie go odsprzedać no bo co z nim robić? i tak mam już w domu chyba z 7 różnistych kubeczków - pamietających moje próby nauczenia Natalki picia z któregoś...

Ja też mam parę kombinezoników w obserwacji, w sumie obejrzałam tez kilka nowych- ceny od 39,90 więc jeszcze nie taka tragedia, ale przypomniało mi się że chyba mam jeden w kartonie na strychu od koleżanki. Jutro sprawdzę jaki rozmiar i ewentualnie zacznę konkretnie szukać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry