FraniowaMama
mama Natalki i Frania
he he..latami
Ale powiem Ci/am, ze dzis zobaczyłam plakat wyborczy babki w moim wieku i pomyślalam sobie..cholera, młodziej wyglądam
Chyba na łeb mi wali, im bliżej 40 tym głosniejsze odliczanie w mojej glowie.. Moja baaaardzo dobra znajoma wyznała mi kilka dni temu, że źle sie czuje, ja na to, że jesteń, ona, ze nie, bo...w menopauze weszła. Nosz, myślese.. zaczyna się.. Druga już.c
Ostatnio jak bylam u Keppela zapytał mnie (pedzilam jak durna z Frankiem w wózku, lato, upał, wpadłam do poczekalni zziajana, akurat moja kolej, siadłam na krzesełku i - jak to zwykle bywa - po chwilie, wiecie, rumieńce, pot.. Facet patrzy na mnie: - Ile pani ma lat?
Kuźwa, już pewnie myślał ze menopauza
No ale naprawde...moje dziecko śmieje sie, ze obwisać zaczynam..
cholera
Ale powiem Ci/am, ze dzis zobaczyłam plakat wyborczy babki w moim wieku i pomyślalam sobie..cholera, młodziej wyglądam
Ostatnio jak bylam u Keppela zapytał mnie (pedzilam jak durna z Frankiem w wózku, lato, upał, wpadłam do poczekalni zziajana, akurat moja kolej, siadłam na krzesełku i - jak to zwykle bywa - po chwilie, wiecie, rumieńce, pot.. Facet patrzy na mnie: - Ile pani ma lat?
Kuźwa, już pewnie myślał ze menopauza
No ale naprawde...moje dziecko śmieje sie, ze obwisać zaczynam..
cholera