• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

al-szyszkowska oj tak tak jak się zaczęły upały to też byłam wyrodną matką bo nie chciałam dać małemu pić. Wszyscy w koło powtarzali żebym dala mu coś do picia bo cyc nie wystarczy.
Też na początku 20 godzin na cycu wisiał. Już chciałam zrezygnować, ale nie poddałam się i pokarmu zaczęło przybywać tak że mały się najadał.
Przywiązanie do dziecka jest strasznie duże. ale uważam że mamy które karmią butlą też są niemniej przywiązane do swoich maluszków.
Ja lubię moje poświęcenie dla synka, nie przeszkadza mi to że nie jem niektórych rzeczy, a również słyszałam teksty "życzliwych" po co się tak męczyć. Dla mnie to nie jest męczarnia, nie czuję się męczennicą.
zuza-anna-dziękuje za polecenie żelu na ząbki :) mam nadzieję że już niedługo wyjdą

Miłego wieczoru

reklama
Cześć dziewczyny,
widze ze temat karmienia kwitnie.
Rano pisałam b chaotycznie. Zuza-Anna mam nadzieje, że nie poczuałs sie urażona. Ja nawet nie jestem w stanie wam opisac bezmiaru głupoty tamtej dziewczyny.. Miaa możliwośc, żadnych problemów zdrowotnych, mogła swoje dziecko choc siara nakarmic, przekazac to, co najwazniejsze.. Aaa..dobra.
Spokojnego dnia :)

:-)Witajcie dziewczyny:)
Jestem Monia, mam prawie 8mies córeczke i dopiero trafiłam na wasze forum...
Szkoda, ze tak pozno... Jesli nie bedziecie ,ialy nic przeciwko czasem cos napisze.
Pozdrawiam serdecznie:-)

no... jak tam na oiomie?

własnie opisałam na wątku Frania.
Nie chciałam się rozwodzic tam zbytnio, ale emocje takie, że...yh... zawsze jak ide na OIOM lub oddzział reanimacyjny to mnie skręca. Siedzielismy z R i tak patrzeliśmy na sprzęt, dobrze nam znany - patrz butla z tlenem..patrz pompa infuzyjna.. itd. jakby ktoś cios w żołądek dał. Piel jak przyszła podac S Frankowi pyta czy chce być przy tym. Usmiechnęłam sie tylko a Aleksandr. powiedział: mama nie takie rzeczy widziała:) Franiu siedział u mnie na kolanach, trzymałam kurczaka cały czas:)

Mnsmile, witaj:)
Ale nam się fajnie grupa rozrasta:)

Dziewczyny, odkupię używane łóżeczko:)
Na pocięcie:)
A poważnie - musimy zrobić zabezpieczenia na schody i przed kominkiem przede wszystkim, bo pełzak wszędzie przypełznie. ostatnio wyciagałam go spod kominka..ehm.. Takie barierki pt "Zabezpieczenie do kominka" sa koszmarnie drogie:( R bedzie kreatywny i przerobi łóżeczko na takie zabezpieczenie jak nas przez miesiąc nie będzie.
Dajcie znac jak o jakims łóżeczku na zbyciu wiecie, jesli nie R podjedzie na giełdę za 2 tygodnie.

:-)Witajcie dziewczyny:)
Jestem Monia, mam prawie 8mies córeczke i dopiero trafiłam na wasze forum...
Szkoda, ze tak pozno... Jesli nie bedziecie ,ialy nic przeciwko czasem cos napisze.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Monia łobuziara to moja była uczennica! Kochana babeczka! Ja nie mam nic przeciwko temu, wpadaj do nas tak często jak tylko Ci czas pozwoli!

A tak poza tym, padam dziś, macica staje mi jak szalona, jestem pod wrażeniem domu którego widziałam, i wkurzona z powodu brudnych szyb, któe mam u siebie w chałupie. Najgorsze ze nie mogę nic z tym zrobić, i jeszcze Ci robotnicy co mi trzy tygodnie łażą po domu, zabije dziadów chyba jutro!

Ostatnia edycja:
Of course:) - to do Agi:) aha - czytałam u Was, moim zdaniem wieści super. i z eeg i resztą:)
Aha, ale w piatek po południu jadę do rodziców na imieniny mojego ojca więc jestem w domku gdzies do 17:)

Mnsmile - witaj:) bardzo się cieszę że gromadka sie nam rozrasta:)

no i co? znowu sama po nocy siedzę...szukam na alu jakichs fajnych bluz dla Bastiana bo mi chopak rośnie jak na drożdżach i wszystko znowu za małe....na razie kupiłam 1...a potrzebuje co najmniej 4....

Dziś zrobiłam podejście do lovi 360...niestety, chłopaczek w ogóle nie wiedział o co chodzi i z której strony podejść do tematu. kupiłam póki co kubeczek treningowy...

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje się dzisiaj :)
Nie mogłam zasnąć, więc odpaliłam kompa :)
W razie gdyby po 20-tym listopada mnie nie było, to nie bójcie się nie rodzę jeszcze :) Tylko umowę z dotychczasowym dostawcą internetu wypowiedziałam i będę zamawiać Vectre.
Jutro lecę zrobić zęba, bo koleżanka rezygnuje z wizyty :) bosko :) nie muszę czekać nie wiem ile :) a później lecę na Szkołę Rodzenia. Zobaczymy jak będzie.

mnsmile - witamy witamy. Super, że nasze grono się powiększa :)

Kaasiutka, z tą macicą to żartujesz prawda? :) Bo to niedobrze niedobrze (jak to moja mama mawia).

Co do karmienia... moja jedna z najlepszych koleżanek właśnie wypaliła do mnie z tekstem, że ona nie będzie karmić piersią, bo nie chce sobie ich zniszczyć... Popatrzyłam się na nią jak na kosmitkę i nie mogłam tego nie skomentować. Coś wypaliłam do niej na ten temat... ale nie obraziła się na szczęście... Ja uważam, że jeśli kobieta robi takie rzeczy tylko dlatego żeby mieć - no nie wiem mniej obwisłe piersi albo coś - to to jest dla mnie szczyt egoizmu... Po to kobiecie Bóg dał cycki i pokarm żeby mogła karmić. Nie wspomnę o drugiej znajomej, która przestała karmić żeby móc palić...
Ja mam nadzieję, że będę mogła karmić, chociaż moje piegi nadal są piegami... mam nadzieję, że niedługo to się zmieni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry