• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam z rana:)
Kasiutka-lobuziara mowisz-hehe:) chyba najlepsza uczennica:cool2::cool2::cool2: najwspanialszej nauczycielki-i nie slodze!!:cool::cool::cool:
Przy dziecku nie zawsze czasu jest dostatek,ale obiecuje ze postram sie byc z wami na biezaco. Co do karmienia- ja tez uwazam ze kazdy ma prawo wyboru.JA karmie do dzis,juz prawie 8mies i nadal zamierzam karmic,nie wiem jak dlugo... Ale czasem sie denerwuje jak ktos moze karmic a nie karmi. Jak moznanie dac dziecku tego co najlepsze... Taka mala refleksja,ale nie potepiam osob nie karmiacych.Kazdego indywidualna sprawa!
Poki co lece zrobic sniadanko mojej Niuni.bo juz mnie wzywa:)
Milego dnia:)

no ba, nikt tak jak Mona nie robił lewego dwutaktu hihihihi :0
Cukierek :)

Izu, niestety z tą macicą nie żartuję :/ stawia się jak szalona, ale pocieszam się bo minęło narazie ryzyko przodującego łożyska, polazło z macicą do góry :/
dzisiaj ahah robotnicy mi klamkę urwali od domu i wyjść nie mogli, mówię do nich nie da rady pracujecie do jutra! ta perspektywa tak ich przeraziła,ze jeden z nich zrobił sie cudotwórcą i otworzył drzwi niczym sezam :)
Ale pogoda co nie?

Ojjj fatkycznie pogoda jakas masakra , teraz jak juz przestalo padac mala mi spi i nie mam jak wyjsc nawet na chwilke :(
Zupka ogorkowa gotowa na zimny i pochmurny dzionek :)
Teraz czekam na Tesciowa zapowiedziala sie z wizyta do malej , juz tydz jej nie widziala a ze ona strasznie zajeta to ma tylko godz :/
Czasem zastanawiam sie skad ona ma tyle sily , dzien w dzien cos robi popolodniam dodam ze do 3 pracuje .. ja nie mam sily kolo 18 a ta albo ma gosci albo idzie w gosci i tak calymi tyg ,podziwiam ja powaznie ..

Regi, mój Bastek ustawił się na jedno karmienie w nocy - tak okolo 2.30. na poczatku budził się 4 razy. teraz od dłuzszego czasu raz. ale np. syn mojej szwagierki do 2 roku życia budził się na cyca po 6 i 7 razy w nocy...

Jezu, głowa mi pęka przez tę pogodę.... Ja dziś robię gulasz:) jakoś mamy z małżem chęć na treściwe jedzonko. u mnie dziecka już po obiadku, zaraz Natala do spania.

Dziewczyny co kupujecie swoim maluchom na mikołaje i gwiazdkę? jakoś nie mam specjalnie pomysłów....a mikołaj tuż tuż...

Ja juz kupilam mojej malej ta kule ci sie toczy i spiewa do raczkowania , jeszcze zastanawiam sie nad garnuszkiem klocuszkiem , albo tym slimakiem tylko moja mala chyba jest za mala na to a fajnie bo jest na promocji w biedronie teraz za 49.99zl normalnie kolo 79zl kosztuje :)
No a pod choinke pchacz chyba jej kupimy chyba ze nas wlasnie tesciowa uprzedzi bo cos mi dzis mowila wlasnie o tym. Fajne tez sa piesek uczniak , ale moja mala juz go ma dostala na chrzciny ... ale tak naprawde to ciezki wybor z tymi zabaweczkami ,niby tyle tego jest ale jak przychodzi cos do czegos to nie ma nic !

a to i ja się pochwalę;) że obiadek zrobiony kurczak po hawajsku;)
maluch też śpi a ja jak Ola myślę co tu na mikołaja i gwiazdkę kupić. Wiktor ma 2,5 , Maja prawie 2, Michał 7. Jak zawsze ten sam delemat
Choć dla dużego juz wybrałam piłkarzyki takie duże porządne złożymy się z rodzicami i bedzie myślę że fajny prezent;) Sama czasem bym pograła

A ja własnie z nadzieję na allegro zabawki powystawiałam bo mikołaj się zbliża ale jakos kiepsko

Kochane tak dla przestrogi;) finansowej oczywiście
pewnie każda z Was wie ale napiszę że nie kupujcie teraz zabawek bo co roku tesco ma akcje Noc zabawek (są one tańsze nawet o 50% i to wszystkie!), carefour tez ma takie akcje tuż przed mikołajem
Ja zawsze tak robie i mogę pozwolić sobie na lepsze prezenty za mniejszą kaskę
A dla Majki też wybrałam taką kuchnię tefala super bo znajomi ją mają. teraz koszt 100 w tesco a na promocji może z 60;)

A jak dla mnie garnuszek był niewypałem, zresztą tak naprawdę jak wiekszośc przebajerzonych zabawek Fishera;)
Najbardziej Wiktor cieszył się z tej serii briliant basic np sortera klocków bed dzwięku w takim wiaderku. Tym bawił się długo a garnuszkiem czy szczeniaczkiem uczniaczkiem nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj jagusia - fajnie, że nas coraz więcej, ja wprawdzie ostatnio rzadko piszę ale wszystko czytam :-)

regi - mój trzytygodniowy Leonard budzi się w nocy raz, góra dwa razy na karmienie (jeśli raz to około 3 - przy czym ostatni raz wieczorem karmię go około 23.20, a jeśli dwa to około 1.30 a potem koło 4). Wcześniej (do 2 tyg) spędzał ptzy piersi wtedy około 20 minut, teraz apetycik mu się zwiększył i je przez ponad godzinę. Oczywiście za każdym razem jak się budzi ma zmienioną pieluszkę bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby Maluchowi było komfortowo z mokrym pamperem ( moi znajomi np. nie zmieniają w nocy pieluchy bo boją się, że ich córeczka by się za bardzo rozbudziła).

U nas wszystko super - kolki na razie (odpukać) ustały. Ufff.

Co do szkoły rodzenia to my chodziliśmy na zajęcia do pani Szczybury Twoja Szko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry