• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kochane, jutro jedziemy do dr Siejki - jednak przyjmuje jutro w Jeleniej i w samo południe mamy się z Leonem Zawodowcem stawić. Proszę, trzymajcie kciuczki bo jestem kłębkiem nerwów...

Ja odmawiam wszelkich dodatkowych szczepień, właściwie na drugiej dawce na wzw b mam zamiar na razie zakończyć... Też to czytałam ale rozmawiałam też z wieloma lekarzami będących nastawionymi anty do szczepień - wszyscy jednak - ze względu na stan higieny w polskich szpitalach i instytucjach zalecają szczepienie na wzw b właśnie... Kaasiutka, a z czystej ciekawości - gdzie chodzisz do szkoły rodzenia?

reklama
ja się zalogowałam wcześniej na tym forum i czytałam wnikliwie, w sr też mogłam zapoznać się z wieloma punktami widzenia... to trudny temat. Przede wszystkim chodzi o obecność rtęci w szczepionkach, w engerixie jest jej znacznie mniej ale jednak jest. Początkowo nie chciałam w ogole szczepić właśnie ze wzgędu na to ale w koncu odpuściłam jeśli chodzi o te poporodowe, dalej będę oceniac na bieżąco. np. wiem na pewno, że nie będę szczepić skojarzonymi ani na świnkę oraz odrę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry