• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

KAASIUTKA nic nie odpowiem, powtórzę tylko - nia ma latwych decyzji. Ty masz swoje, ja mam swoje argumenty. pozostaje nam miec nadzieję, że nic złego nie wydarzy się ani u mnie w związku z naszymi decyzjami:):) oby tak było, nie życzę nikomu ani chorób ani powikłań poszczepiennych. niech nam rosna zdrowe dzieci, szczepione czy nie - nieważne, najwazniejsze żeby zdrowe były:):)

reklama
Ja już sie nie wypowiadam o szczepieniach bo robiłam to wielokrotnie.
Temat trudny, każda mama ma prawo do własnego zdania na ten temat.
Jej dziecko, jej odpowiedzialność.

Izu, kolezanka musiała miec pecha:(
Ja o połoznych mam jak najlepsze zdanie, piel do dzieci sa okropne.

Holly, co to za szczepionka??
Dzwoniłaś?

Ola, anielico ty nasza, uściski:)

coś mi sie widzi kochana, że niewiele Pani o mnie jeszcze wie:):)

właśnie pokazałam zdjęcia Franiowe mojemu P. alez sie ucieszył:) i pozdrowienia śle.

Aga, kiedy wracacie bo ja juz cos znowu nazbierałam dla Ciebie w kartoniku:):) ale tym razem masz przywieźć swojego malucha, oczywiście jeśli wszystkie małe i duże człowieki będą zdrowe:):)

w końcu się zdecydowałam i sama sobię połozyłam farbę. P. kupił mi taka w piance - rewelacja do samodzielnego nałożenia:):) udało się - jestem teraz czarna jak noc:):) a farba fajniutka wlosy błyszcza i są miekkie...jestem zadowolona...zrobiłam sobie przyjemność, tak na imieniny:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry