• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu, może ja nie tak uczciwa?:)

Ola, mam taka nadzieję, ale to cholernie irytujące.. No i mam nadzieje też że anuluja mi te prowizje i opłaty za XI bo jest tego 220 zł:( Nie ograniczam się przy wklejaniu zdjęć, zmniejszaniu ich, bo na kontach charytatywnych prowizje są anulowane.. Szlag by to..

reklama
Dobry wieczor:)
Franiowa to Ci niezle zrobili... Banda oszustow.3mam kciuki za szybkie zalatwienie sprawy:)
U nas Sylwester spokojnie,pojechalismy do moich rodzicow ale po 9 wrocilismy do domku ze wzgledu na Lenke. Pozniej z mezem posiedzialam do 2 i spac. Dzis znow obiad u rodzicow i leniuchowanie, ja to juz zmeczona tymi swietami jestem...;)
Co do pomocy Męża, nie moge narzekac. Kiedy pracuje calymi dniami nie kaze mu nic robic bo jak wraca ok 20-22 to jak? ale teraz tydz siedzi w domu i sam pomaga, albo zajmuje sie Mala, ajak siadzie przed tv zaraz obrywa i zabiera sie do roboty,nie ma lekko, ale ja sama jestem chyba za bardzo wymagajaca nawet dlasamej siebie.Ciagle chodze sprzatam i narzekam ze syf, on juz sluchac mnie nie moze....:( starosc nie radosc....zrzedze troszke:)))) zreszta kto ma mu narzekac???hihi:)
cos tu jeszcze mialam napisac,aleucieklo z glowy,no nic moze pozniej sobie przypomne:confused:

Aguś, będzie dobrze, zobaczysz...musisz tylko poczekać na odpowiedzi:) sama widzisz, licytować można, aukcje sa widoczne:) kiedy wpadniesz po rzeczy na nowe aukcje?

u mnie dzieci nadal bz...tzn, nie, jest troszkę lepiej, ale szału nie ma:)

a ja dzis mam mega awanturę ze swoim i jestem baaardzo zmęczona....normalnie jakby ktoś powietrze ze mnie spuścił...

Ola trzymaj sie,oby dzieciaczkom szybko przeszlo:))
dzieki za pozdro od zuzy:) a tez niekiedy zapominam odpisac;/
a co do klotni my wczoraj ale zaraz juz byla zgoda. M zazwyczaj pierszy wyciaga reke.Ja to z upaciuchow.a wiem ze to zle....

Mnsmile, wiesz nawet mi się gadać nie chce....

skasowałam post bo chyba w końcu zbyt osobiste rzeczy zaczęłam wypisywac na publicznym jakby nie było forum

Ostatnia edycja:
Ola, też tak mam czasem, że walę post na pół strony, pełen osobistych żali, oskarżeń i smutów a potem czytam go jeszcze raz i kasuję bo albo wydaje mi się zbyt intymny albo już samo pisanie ma na tyle terapeutyczny skutek, że stwierdzam, że mi lepiej, że przesadzam, że tak źle nie jest wcale i go kasuję :-)

hej:)
wiecie dziewczyny zawsze mozna stworzc prywatna grupe i tylko osoby uczestniczace w tej grupie moga czytac posty, jesli macie chec sie wyzalic:))) wtedy ikt obcy nie przeczyta, chyba ze jeszcze nie jestescie na to gotowe...:)

kochane, melduje się nadal w dwupaku. Nie mam natchnienia napisać nic teraz, bo grypa mnie dopada :(
A jeszcze na 20 zaliczę kościół żeby się dowiedzieć kiedy ksiądz chodzi. Jak już będzie to przynajmniej będzie okazja porozmawiać o chrzcie.

reklama
No można taka grupe stworzyć. My na sierpniu 2009 mamy taką. I chwała Bogu, bo trza od czasu do czasu pare spuścic a na otwartym wielu rzeczy się nie napisze:(

Dziewczyny, zapomniałam zupełnie - mam do oddania po Franiu przewijak na łóżeczko, praktycznie nieużywany, bo przewijaliśmy i przewijamy go na stole do rehabilitacji (wygodniej). Izu, Ty już masz pewnie? A może znacie dziewczynę w ciąży, która przyjmie błękitny przewijak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry