• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu, swięta racja:)

A ja od rana na All, wystawiam i wystawiam, ale widac już światełko w tunelu:) Mam nadzieję, ze się wszystko posprzedaje. Z turnusu styczniowego jednak musieliśmy zrezygnować. Trudna sztuka wyborów.

Olu, co do myśli typu: kim jest ten facet obok mnie...znam i rozumiem:)
Snów już nie miewam:)
Jak zdrówko dzieciaczków?

Dziś rozwaliła mnie moja teściowa, zadzwoniła z pytaniam, gdzie idziemy na Sylwestra. ha ha.. nie wierzyłam własnym uszom!!:) Spytałam tylko: a co zrobimy z Franiem??? (nie zaskoczyła, ze...my przypilnujemy:)), ona na to: no myslałam, że gdzies pójdziecie choć na godzinę posiedzieć. Na godzinę to chyba przed domem:) Brawa dla babci:) Dobra, szkoda gadać:)

Zdrówka dla Was dziewczynki i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:)

reklama
Kochane, stukalam jednym palcem, stukalam i wystukalam zyczenia dla Was wszystkich i ... oczywiscie posta mi zjadlo. Wiec zaczne od tego zeby bylo mniej zlosliwosci przedmiotow martwych w nowym roku ;-)
Olu - tego by Twój małż coraz bardziej pokrywał się z ideałem ze snu ;-) a Natalka i Sebuś byli zdrowi
Izu - jak najszybszego i bezbolesnego spotkania z Nataszką ;-) oraz samych cudownych dni spędzonych z Malutką
Aguś - wszystkiego czego potrzebuje Franiu, spełnienia marzeń dla Natalki i co najmniej tak niesamowitych postępów Krasnala jak w ostatnim czasie :-)
Zuza-Anna - samych szczęśliwych dni dla Was i Lenki, częstszych wizyt w rodzinnych stronach i oczywiście spełnienia każdego marzenia
Natalineczka - zdrówka dla calej rodzinki i częstszego zaglądania na BB ;-)
Kaasiutka - tego by czas do rozwiązania minął jak najszybciej :-) ogromnej ilości miłości!
mnsmile - samych cudowności dla całej rodzinki :-)
DianaDawidziuk - szczęścia, zdrówka i miłości :-)
ilizkacz - wszystkiego czego sama sobie życzysz i jeszcze więcej pozytywnych rzeczy ;-)
MartaJG - pomyślnych i spokojnych ciężarówkowych miesięcy, zadomowienia na BB :-)

KOCHANE! Na pewno którąś pominęłam ale wszystkim bez wyjątku życzę tego by ten Nowy Rok był jeszcze lepszy niż ten mijający, żeby nie zabrakło w nim magicznych chwil i tych całkiem zwykłych ale baaaardzo szczęśliwych dni! Oprócz tego życzę Wam i sobie byśmy się często spotykały i na forum i może w realnym świecie również. Fajnie Was mieć :-)

Tak, według mnie jest coraz lepiej :-) Przedwczoraj byliśmy u Aleksandrowicza ( w końcu się dodzwoniłam) z katarkiem i dość długo go badał, nic nie mówiłam, chciałam żeby sam zauważył i wszystko było ok. Powiedział, że jest pod wrażeniem rozwoju Leosia, że rzadko kiedy widzi, że dziecko w tym wieku podnosi nie tylko główkę ale i całą obręcz barkową :-) Przybiera też bardzo ładnie - waży teraz 4810g (przy wypisie 2670) i w ogóle przez całe badanie się uśmiechał. Jeszcze raz dziękuję za ten namiar - bardzo mnie ta wizyta u dr Siejki uspokoiła :-)

kOCHANE Dziekujemy za zyczenia , Wam rowniez zyczymy wszytskiego dobrego w nowym roku ! Oby ten 2011 byl lepszy od tego ;)
Franiowamamo - jak bym swoja tesciowa slyszala ehhh tez co ktorys weekend pyta co robimy my ze w domq a ta ze powinnismy gdzies wyjsc itp ale z mala nawetr na 2 godz nie zostanie :/ jak do kina idziemy to mala z niania albo z kolezanka zostaje bo ona nigdy nie ma czasu :/ dla nie babcia konczy sie na przytulaniu jak wpadnie na 30min i prezentami - niestety chyba uwaza ze za kaske mozna wszytsko ehhh
Nic nie bede sie wiecej zalic bo szlak mnie zaraz trafi :
Powinnam sie usmiechnac , stol pieknie nakryty salatka , ciasteczko , sledziki , wedlinka itp gotowe - czekamy tylko na zanjomych i sylwester czas zaczac :)
Caluski dla was i oczywiscie szampanskiej zabawy chocby przed tv :D

ano szampańska ta zabawa jak nie wiem:):):) siedzę przy kompie jak kołej jakis i ciuchy na allegro oglądam popijając karmi:):)

Ale nie jest źle, byłam u teściowej na chwilę, dzieciaki az do 22 wytrzymały:)

Co do babciowych i teściowych, ja akurat dobrze trafiłam bo nie mam problemu z wlasną teściową, nigdy mi nie odmówiła pomocy. inna rzecz, że rzadko korzystam, ale fakt jest faktem - nie odmówiła nigdy, proponuje żeby dzieci przyprowadzić, ze chetnie się zajmie. natomiast moja mama ma taki niby zapał, tu zawsze niby proponuje i obiecuje ale jak ewentualnie do czegos dochodzi to nie ma czasu...

Aga, ja się chętnie podejmę opieki nad małym jeśli będziesz chciała gdzies z małżem wyskoczyć, choćby do kina:) daj tylko znać, wiesz że ja przepadam za Twoim synkiem, razem z moimi bedzie to już mini przedszkole. jesli by mnie tylko zaakceptował w roli opiekunki to ja bardzo chętnie. skoro na tesciowa liczyć nie możesz to kolezanka zza górki pomoże:):):)

Holly kochana, piękne te Twoje życzenia, takie dla każdej z osobna:)

reklama
Aga, ja się chętnie podejmę opieki nad małym jeśli będziesz chciała gdzies z małżem wyskoczyć, choćby do kina:) daj tylko znać, wiesz że ja przepadam za Twoim synkiem, razem z moimi bedzie to już mini przedszkole. jesli by mnie tylko zaakceptował w roli opiekunki to ja bardzo chętnie. skoro na tesciowa liczyć nie możesz to kolezanka zza górki pomoże:):):)

Olu, dzięki:)
Narazie to i tak nierealne, ale moze kiedyś...nasi panowie zostana z dziecmi a my pójdziemy do kina?...
Jak to nowe kono w JG wybudują..za 10 lat?..;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry