• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kochane, pisała do mnie Izu - jest po badaniu, lekarze badali stan wód płodowych, bardzo bolesne badanie - lekarza nazwała rzeźnikiem, od razu zapytałam czy to nie Kryszpin czasem ;-) Wszystko ok, leży na razie, może jutro będą wywoływać. Póki co podłamała się tym, że nic jej do jedzenia nie dali ;-) Jutro rano się dowiem czegoś nowego.

Dzidzia dość duża, podchodzi pod 4 kg i to może być przesłanką do wywoływania.

Lecę spać, my dziś z Leosiem mieliśmy super dzień. Władowałam Małego do chusty i spał tam 4.5h nonstop :-)
Słodkich snów - trzymaj się Kaaasiutka, a ten "od strony majt" to na moje hemoroid ;-)

Wywiadówka była, w środę przed świetami:)

a widzisz kochana w środę była pzred świętami i w tą środę też jest :) 05 styczeń mam zapisane jak byk
kurde swędzi, ale tylko brzuch czytałam ze cholestaza to na łapkach nogach i wszędzie a tu tylko bęben mój. Mojego przyajciela hemo traktuję już odpowiednią maścią, a kysz!

IZA TRZYMAJ SIĘ TAM !!!!!!!!!!!!!!1

Izu, trzymamy kciuki!!!!:)

Kaska, ale nikt nic ne wie! Do Roberta i Aldony dzwoniłam, do Marka W..wszyscy wielkie oczy. No a Robert jako nauczyciel ze szkoły naszych dziewczyn powinien cos wiedzieć..hm.. Potwierdzałas u kogos te wiadomość?

Cześć dziewczyny:)

cos jakoś cicho się zrobiło...u nas choróbska ciaga dalszy, ale to chyba dlatego że dom niedogrzany i dzieci mi marzną...niestety pas zaciskam coraz mocniej zeby jakoś starczyło...czasem mam wrażenie, ze jest już tak zaciśnięty że mi oczy wyjdą...:)

a tu Bastek znów powyrastal z połowy ciuszków i poluję na allegro na okazje żeby mu cos fajnego niedrogiego znaleźć. wczorakj kupiłam dwa śliczne polarowe pajacyki do spania:) siedziałam do 3 żeby je wygrać...swoją drogą kto wystawia o takich okrutnych porach?

no a ja chyba poślę małża po nowe ciuszki na allegro bo w końcu zaczynam zbliżac sie do uzbierania odpowiedniej kwoty...

a i nie wiem czy się Wam chwaliłam - wszystko wskazuje na to że od 1 lutego wystartuje moja mała firma:) teraz wypełniam jeszcze dokumenty, ale już pomalutku bedzie koniec, jeszcze tylko oczekiwanie na regon, konto bankowe, nowe konto na allegro i start:) dumna jestem z siebie jak nie wiem:) w końcu się zdecydowałam:)

HOLLY masz może jakies nowe wieści od Izu? miała to wywołanie? co tam u niej?

ZUZA ja Ciebie przepraszam, ze Ci nie odpisałam...tzn odpisałam, ale dużo później i jeszcze w środku nocy...:) pisz co tam u Was:)

Holly > Leoś super wyglada w czapce Mikołaja :-)

Ola > uuu to Natalke wymeczylo..... mam nadzieje ze szybko jej przeszlo i jak doczytam do konca to juz bedzie wszystko ok ....
ooo i Sebusia tez wzieło :-(
a co to za sałatke z krewetkami robiłas? ;-)

Izu > a Ty dalej szalalas z zakupami i spacerkami hihi
aaaa mam nadzieje ze z twoja reka juz lepiej!
tak sobie czytam i czytam i czekam az zobacze wiadomosc ze urodzilas :-)
Ola ostatnio mi napisala w smsku ze jeszcze z brzuszkiem chodzisz wiec jestem ciekawa hii

MartaJG > Witaj :-)

reklama
macie jakies wiesci od Izu???
ciekawe co u niej.....

Ola > ja bylam przed wyjazdem na chwilke w tesco w JG i bylo pełno przecen wiec polecam :-) napewno znajdziesz cos dla Sebusia.
Super z ta firma! a to staralas sie w koncu o ten dofinans czy nie?
i nie przepraszaj bo niemasz powodu hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry