reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Franiowa mamo My w jeleniej chodzilismy , nie jestem pewna jak z pierwsza darmowa lekcja , my bylismy na otwarciu wiec nie placilismy to byl dzien otwarty ale tak jak mowie pani jest godna polecenia ;)

Też się chyba zapiszemy, do Jeleniej - jakoś bardziej do mnie przemawia hotelowy nieduży basen bez dodatkowych atrakcji niż aquapark gdzie każda wycieczka zagląda i nawet od pracowników słyszę, że jest brudno. Chyba, że coś się zmieniło...

Aga - a kiedy idziesz na te pierwsze zajęcia? I gdzie?

My się zapiszemy jak tylko Leosiowi minie katarek, pewnie jak skończy trzy miesiące. Nie mogę się doczekać :-)

Dobrze, że Kasia leży, ciekawe czy ją wypuszczą jeszcze przed...
Ola - pw poszła...
Aga - ten wątek ma chyba sam pozytywny oddźwięk, nie? Jak coś to możesz pisać na grupie...

Witam!
Ja po wczorajszej wizycie pełna nowych wiadomości:) Przede wszystkim z dzieckiem wszystko ok, waży prawie pół kilo, no i lekarz orzekł, że to dziewczynka:) hehe, czyli wszyscy przepowiadacze się mylili. Teraz musimy zastanowić się nad imieniem, bo szczerze mówiąc mieliśmy tylko opcję dla chłopca;) Miłego weekendu dziewczyny!

Marta, my mieliśmy dokładnie odwrotnie - dla dziewczynek cztery imiona od razu a dla chłopca pustka... Ale jak wczoraj popatrzyłam do kalendarza z zeszłego roku to Leoś był moim pierwszym typem - i tak zostało :-) Życzę powodzenia i nie pokłóćcie się przy wyborze ;-)

Marta :) super wieści :) Ja pamiętam też nie mogłam się doczekać płci... a u mnie to po 26 tygodniu panienka łaskawie odsunęła nóżki.
Aga, Ola, Holly - zrobiłam tak jak mówicie od wczorajszego wieczora Natasza nie jest na butelce. Fakt, śpi nieznacznie krócej, ale za to jest na moim mleku. :D
powiedziałam "teściowej" że w nocy ją nie dokarmiałam, to powiedziała, że jestem uparta...
Aguś, to, że ona przybiera na wadze to nie wątpię :) Jest ciągle uśmiechnięta :) i mało płacze, dużo śpi, więc wątpię żebym ją głodziła :)
Alleluja - sutki już mniej bolą, człowiek odzyskuje radość życia :D

Dziewczyny ja byłam na IP z tą raną!!! (chyba napisałam na grupie o tym) - tam lekarz mi powiedział, że muszę to przecierpieć bo dla niego to wszystko się goi tak jak być powinno... ale wtedy miałam kulminację - lało się z niej jak z kranu bo tam zrobił się taki otwór... teraz siedzę z wywaloną broszką :) i wietrzę... miodzio... na prawdę. Ale plus jest taki że już dzisiaj leci mniej i wydaje mi się że z dnia na dzień będzie lepiej.

Jednak pozostanę chyba również, przy zdjęciu w ramce. Zanim prezenty dojdą z allegro to już nie będzie dnia babci :D
Buźka

Izu kochania, strasznie się cieszę, ze jesteś taka "uparta" jak to twierdzi Twoja teściówka:) baardzo trzymam kciuki za Twoje karmienie piersią, poczatki są trudne, ale jak juz się wytrwa to zostaje tyle radości i satysfakcji:):):) a kochanej "mamusi" powiedz żeby Ci się nie wpierniczała:):) powinno wystarczyć a może nawet się obrazi i wyjedzie? kto wie:)

No to ci powiem że chyba rzeźnik Cię oglądał z ta raną nie lekarz...mój jak zobaczył że leci ropa, troche krwi to od razu usg czy się nie otwiera i antybiotyl żeby się cos nie paprało:)

reklama
jejku dziewczyny ale mialam wczoraj wieczor ....
az sie poplakalam :-(
no ale szczegoly to moze juz na grupie ;-)

Kurcze gdybym byla na miejscu to tez chetnie bym chodzila z Mala na basenik :-)
a tak przymierzam sie tutaj ale chyba dopiero wiosna zaczniemy tylez ze tutaj niema zadnych takich zajec organizowanych....

Izu - Ola ma racje > jezeli Malutka bedzie ladnie przybierac na wadze to niemasz czym sie martwic a przy cycu nie trzeba dopajac dzidzi.

Marta Super!!! to kolejna dzieczynka bedzie w naszym gronie :-)
hehe u mnie tez wszyscy byli pewni chlopca, nawet moj M. :-D a ja tylko mowilam zeby sie jeszcze nie zdziwili i masz - dziewczynka wiec tez musielismy szukac imienia bo tylko dla chlopca mielismy hihi
a gin pozwolil Ci chodzic na ta gimnastyke?

Izu prawidlowo! i badz taka uparta :-) pokaz jej ze to Ty tu rzadzisz hih
Super ze z kazdym dniem coraz lepiej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry