• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aniu, gratulacje!!!!

Nadjo, duuużo zdrówka i szczęścia po drugiej stronie maminego brzuszka:)

Holly i co z Twoim brzuchem? ja to swiństwo miałam w ciąży z Frankiem. Faktycznie jak opisujesz wygląda mi to na kamienie w woreczku żółciowym.

Ja z małym wyladowałam dzis na karpackiej pulmonologii. Niestety ponad miesiąc sterydów, od tygodnia leki na skurcz oskrzeli i p zapalne guzik dawały. Problem się nasilał. Całe świeta Franiu wymiotował sluzem. Sąsiedzi podwieźli mnie do szpitala w Karpaczu. I jest LEPIEJ!!

reklama
Aga - dziś przeszło w końcu ale na pewno pójdę do lekarza - choć teraz wydaje mi się, że to tylko jakieś zatrucie.

To dobrze, że lepiej z Franiem - jak będziecie w Karpaczu jeszcze to może wpadniecie na jakąś kawę. Kiedy wyjeżdżacie?

Holly, chetne bym wpadła, ale czas.. w czwartek jedziemy z małym do Wrocławia do Instytutu Masgutowej a już w niedzielę rano lecimy do Szczecina. Znowu 3 tyg nas nie będzie. Potem wracam z małym na tydzień i..lecimy dalej do Centrum Zdrowia DZiecka. Powiem Wam, ze powoli mam serdecznie dość. Kiedyś to wariactwo musi się skończyć, prawda?

reklama
Marta Ty też już niedługo będziesz się cieszyć swoją córeczką :)

Dziewczyny, czy Wasze dzieci mając około pół roczku też były takie gaduły, mojej to się buzia nie zamyka ciągle jest aaa gaga gugu itp itd hi hi a w szczególności na mamusi serialach i tatusia wiadomościach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry