• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Czarnuszka Szyszka jak zwykle zajeta ;-) siedzi i aukcje kreci ale fajnie jej sie kreci wiec warto siedziec....
Mowisz ze taka ładna pogoda u Was - > super! :-)
jezzzuuu przypomnialas mi ze zapomnialam sie do fryza umowic buuuuu i co ja teraz zrobie.... pewnie juz wszystkie terminy zajete i bede taka zarosnieta jak malpka na swieta ....

reklama
Jak to mówią - nic o mnie beze mnie :):) chyba wyczułam bo wchodzę na forum a tu o mnie :):)

Zrobiłam sobie remont na głowie...znudziła mi się czarna barwa włosów i 3 tygodnie z siostrą walczyłyśmy żeby to cholerstwo przed świętami zedrzeć. Bałam sie o włosy ale podołały całkiem nieźle :) teraz mam coś pomiędzy bordo a burgundem i chyba fajnie to wygląda :)

A Seba mi się taaaaki marud zrobił. Jezu, od rana do nocy jęczy, marudzi, płacze. sił nie mam i cierpliwości do tego zbója normalnie. jedyny spokojny czas to w nocy jak mały śpi...Chyba melisę ztrong zacznę pić inaczej zamorduję tego gada :)...ufff żarty of course, ale jednak daje mi mocno popalić smark mały...

Ja już porządki wiosenne na finiszu, dlatego jutro rano zabieram moje maluchya na dwór, potem jeszcze kończę w kuchni i na klatce zchodowej, no a potem to już zapachy świąteczne...za nowe aukcje biorę się po świętach więc po cichu zapraszam za parę dni do oglądania :)

dobranoc

Szyszka kobieto! ta godzina a Ty co? przy kompie jeszcze? a mialas sie nie przemeczac!

Moze Sebe zabki mecza i dlatego taki marudny ... moja tez ciagle marudzi...
ooo nowa fryzurka :-) ja jakbym tak zaczela szalec z wlosami to od razu lysa bym chyba byla bo tak mi ostatnio wypadaja...

Mnie też masakrycznie wypadają...

my zaraz lecimy do pani neurolog na kontrolę :-)

Piękna pogoda, choć wczoraj nie było ani jednej chmurki - dziś się jakieś pałętają ale niegroźne ;-)

Wszystko ok. Dr zbadała odruchy i powiedziała, że mieści się w granicach normy - chodzi o to, że Leoś jeszcze się sam nie obraca. Nie podpiera się też na nóżkach jak się go "postawi" na podłodze. Zaleciła ćwiczenia, które i tak robimy z Natalią. Powiedziała żebyśmy ćwiczyli jeszcze przez trzy - cztery miesiące - i tak w sumie chcieliśmy tak zrobić. Leoś był całą wizytą zachwycony :-)

dzien dobry :-)
u nas dzisiaj goraco okropnie wiec nawet nie wychylam sie z domu ... zreszta i tak niemam czasu bo pakuje i pakuje hehe
a wieczorkiem juz wyjezdzamy :-)

Musze sie pochwalic ze dzisiaj moja córcia zrobila pierwszy raz "eee" do nocniczka :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry