• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
bylysmy na placu zabaw i powiem Wam ze goraco jak cholera az sie spocilam :-D
a niektore dzieciaki po piasku na boso i w samych body biegaly :-)

Moje dziecko mialo dzisiaj maly wypadek .... tak biegała że sie przewrocila i jak na zlosc w takim miejscu... na pietrze mamy doslownie kawaleczek przedpokoju w ktorym jest na podlodze wykladzina taka szorstka zeby sie nie slizgac (taka mamy tez na schodach i chyba tylko dzieki temu jeszcze z nich nie spadlam) i niestety tak przerysowala sobie buzke ze wyglada okropnie :-( na czole z prawej strony maly guz a przy oczku opuchlizna i takie zadrapanie/przerysowanie czerwone buuuu mam nadzieje ze szybko jej sie to zagoi...

Dareczka słonko zabieram na święta ze sobą ;-)

Czarnuszko miło że o nas pamiętasz i zaglądasz :-)
Przykro że chłopaczki tak chorują - zdrówka dla nich :* :*
Co u Ciebie?

zuza Ty mnie tu kuś jeszcze czekoladą;) starczy kolacja:)
i oby Lence szybko sie zagoiło i jak najmniej takich upadków. Moja tesciowa dzis puscila Lenke i myslala ze bedzie stala, a ona spadla na ziemie...:( buuuuu . Na szczęście moje dziecko jak sie uderzy placze krótko, szybko sie uspokaja i zapomina. Przed nami dopiero cała masa takich upadków, wypadków.... Ja ostatnio mówie do M. co te dzieci muszą przeżyć w dziecińtwie, hehe:) oj dużo, dużo

Moja jakos nie... Ona z tych ostroznych, dwa razy przemysli, a jak wie ze np. nie przejdzie d stolu do kanapy to kleka, i na czworakach:) za to moja siostrzenica-10mies masakra, maly Diabełek:) hehe i wczoraj zaczela sama smigac, przeszla z 10kroczkow, i dzis sis mowila ze juz chodzi ale ta ja asekuruje.:) wogole to ona w gorącej wodzie kąpana:) hihi. Ale moja siostra tez wszedzie wlezie:) bo ja z tych spokojnych:):cool:

Cześć dziewczyny, my jeszcze 2w1. Miałam dziś wizytę i dr mówi że póki co nic nie wskazuje na to żeby się do nas pospieszyła, więc spokojnie czekamy:) Ale na wszelki wypadek zakupiłam już pampersy;) "Maleństwo" pięknie rośnie, już prawie 3 kg, ale nic dziwnego bo ostatnio zdarza mi się nawet w nocy coś dojadać bo mały głodomorek nie może się doczekać śniadania. No ale nic, dobrze że będzie duża i silna. Później przyłączę się do Was w walce ze zbędnymi kilogramami;) Wiosna się zrobiła więc staram się wychodzić jak najczęściej zanim jeszcze mam siłę. Nadrabiam plotki z koleżankami i takie tam małe przyjemności:) Pokoik już właściwie gotowy, niezbędna wyprawka jest, czekamy na Paulinkę.
Gratulacje dziewczyny dla Waszych dzieciaczków, same siedzą, chodzą, niedługo gadać zaczną. Miłego dnia!

Marta jeszcze macie pare dni wiec spokojnie :) podjedz sobie jeszcze przez swięta zeby pozniej nie zalowac! jeej jak to milo tak sobie moc bez wyrzutow sumienia podjesc nawet w nocy hehe ;-) jeeej juz 3 kg - toz drowa dzidzia rosnie :-) to czekamy na Paulinke! śliczne imie :-)

reklama
Dareczka słonko zabieram na święta ze sobą ;-)

Czarnuszko miło że o nas pamiętasz i zaglądasz :-)
Przykro że chłopaczki tak chorują - zdrówka dla nich :* :*
Co u Ciebie?
No a jak moglabym zapomniec !!!!!!!
A co z Szyszkowską ?

My tez dzisiaj caly dzien na spacerku,pogoda taka piękna ! az zal siedziec w domu.
Z przygotowan swiatecznych to tylko zakupy zrobione :) a sprzatanie na ostatnia chwile zreszta u mnie i tak codziennie tak samo wygląda. Mlody juz spi a starszy na dworze jeszcze z tata czekam az przyjda i lece do klientki wlosy robic. Jak zwykle wszystkie na ostatnia chwile sie zglaszaja na wlosy i paznokcie.
No nic lece bo mlody przyszedl
MIlego wieczorku
Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry