• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
potwierdzam - z autopsji nie mogę - ale wiem że moja kuzynka bardzo była też zadowolona z pilatesu. Może jak będzie mama już się zajmować Natą to uda mi się wyskoczyć na jakiś fitness :)
A wiece może gdzie jest jakiś fajny basen (oprócz sp11). Chciałabym zacząć chodzić na wakacje, bo wtedy będzie mama i będą mogła się wyrwać na godzinę :) :) :) A na lato sp11 jest zamknięte, więc pozostaje mi jakiś hotelowy. Tylko zależy mi żeby był długi. Jak najbardziej przypasował mi w Chacie za Wsią. Ale nie wiem jakie są w innych, bo np. w Lesie jest strasznie mały.

A co do celulitu. Ja już przestałam się tym przejmować. Celulit nie jest domeną osób przy kości... moja koleżanka która jest chuda jak szczypior ma celulit. Ja celulit mam od podstawówki. Nie przejmuje się tym i chodzę, w krótkich spodenkach czy spódnicach. Jak mam się pocić w długich spodniach przy 40 stopniach, albo siedzieć na plaży zapatulona to lepiej jak już bym miała zostać w domu. Próbowałam tylu kremów że już nie wierzę w ich działanie. Kiedyś myślałam o jakimś zabiegu, ale znowu to tyle siana, że nie mam sumienia tak władować w coś co może pomóc ale nie ma gwarancji...

dzien dobry :-)

oj tez bym chciala isc na jakis fitnes a tu niema jak... jak mieszkalam w jg to chodzilam i czulam sie super :-)
ale obiecalam sobie ze jak wroce do pl do dalej bede chodzic bo tutaj poprostu niemam jak ....

Franiowa fajnie jakby udalo sie tak ulozyc grafik zebys mogla tez spokojnie z Franiem ćwiczyć :-)

Dareczka o prosze czego można sie tutaj dowiedziec ;-) super! ja jak bylam Mala to ciagle tanczylam i chodzilam do takiej szkoly wiele lat a teraz marzy mi sie zeby Malutka poszla na zajecia baletu ... ale to pewnie tez jak wrocimy moze we wrocku cos bedzie fajnego i mam nadzieje ze jej sie spodoba bo jak nie to szkoda...

Izu od kiedy bedzie Twoja Mama? super -> bedziesz miala troche luzu i wiecej czasu dla siebie a Malutka bedzie miala bdb opieke ;-)
ja dalej probuje smarowac i wczoraj kupilam sobie jakis nowy zel wiec zobaczymy czy cos pomoze ;-)
Dzieki ze to napisalas!!! :cool2: teraz bedize mi latwiej zalozyc spodniczke ;-)

P5080195.JPG
A to moja córeczka Nadia, rośnie jak na drożdżach. Wszystko u nas w porządku, Malutka zajmuje mi cały dzień. Dobrze, że mi daje pospać w nocy. Kochana Moja :-)
Konto na fejsie mam, ale tam nie mam żadnych zdjęć ;-). Muszę uzupełnić zaległości. Uciekam spać. Pa

Cześć
Dareczka dziękuję za życzenia dla Nat :) Moja królowa cudna, mój skarb :) Już trzy lata sprawia ze moje życie jest takie piękne :) I za to jej dziś dziękuję od rana :)

A Bastek sam robi już po kilkanaście kroczków, sam stoi, sam się puszcza do chodzenia :)

Udane mam dzieci, dziś tak myślę o tym od rana i wychodzi mi że dostałam od życia super prezent, zdrowe uśmiechnięte dzieciaki, które każdego dnia sa dla mnie jak milion dolarów :):):)

Miłego dnia, uciekam cos kolo chaty zrobić bo wieczorem przyjeżdża nowy towar i znów wsiąknę w aukcje :)

reklama
Kochana, trzymajcie się tam, Franiu jak zwykle pozytywnie zaskoczy wszystkich :-) My miałyśmy dziś małe spotkanko - byłyśmy z Izą, Darią i Moniką z dzieciaczkami w Wojanowie w parku, a potem na ciachu (Monia, pamiętaj o przepisie) u Moniki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry