• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dareczka 6 weidera zrobili w całości mój mąż i moja mama, ja odpadłam zaraz na początku.Dla mnie to za ciężko było :blink:, a poza tym nie polecam tego za bardzo (jestem fizjoterapeutką) strasznie kręgosłup lędźwiowy wysiada, a mnie już i tak pobolewa. Ale życzę wytrwałości!!! :-)

Co do ortopedy jedziemy w sobotę do szpitala do Kowar, tutaj najbliżej był termin.

Miłego dzionka!!!!

ja tez zaczęłam ćwiczyć. ale na razie muszę zrobić podstawę do 6 weidera, bo zrobiłam 100 brzuszków i ledwo się podniosłam :) więc stwerdziłam, że muszę się trochę rozruszać :) póki co robię brzuszki nozyce i pompki takie babskie :) no i rozciąganie.

Dzisiaj jest trochę lipna pogoda, coś mi się wydaje że strasznie wieje. Na spacer idziemy gdzieś koło 14.

Ania wlasnie mi tez kregosłup siada i ciezko mi weidera robic :-( ale probuje ile moge i cwicze troche innych cwiczen ;-)
bo ciazy to juz calkiem mam problemy z kregoslupem.. myslalam ze to minie ale juz tyle czasu i dalej boli....
A co u Was? jak sobie radzicie? Jak Nadia?
my nadal czekamy na zdjecie ;-)

Izu prosze Cie - 100 brzuszkow? to ja dopiero teraz do tylu doliczam hehe a troche juz cwicze....

No własnie ten nieszczęsny kręgosłup :( i tak mam juz krzywy :( i chyba od niego mam jeszcze bóle rąk czasami nie jestem w stanie nic podniesc reką :(
Ania popieram Zuze pochwal się małą Nadią :)

tak koniecznie!!! chyba wszystkie chcą ją zobaczyć :)
A Ania może masz konto na fejsie? :)

Zuza, ale powiedz mi proszę, że Ty się nie podnosisz do końca!!! To znaczy z podłogi do pionu - robiąc brzuszki, bo to jest dopiero obciążanie kręgosłupa!!!

Izu nie podnosze sie bo nie jestem w stanie poprostu :-(
i niestety maksymalnie naraz moge zrobic tylko do 25 brzuszkow .... pozniej chwila oddechu albo w tym czasie inne cwiczenia i dalej brzuszki....

reklama
Dareczka mi natomiast zdarza sie ze strasznie cierpna rece ... niemam w nich czucia .... zazwyczaj zdarza sie to w nocy i budze sie poprostu... tak sobie mysle ze to tez moze byc od kregoslupa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry