• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

A my u dr M na oginskiego i moim zdaniem super lekarz. Na usg włsnie stwierdzono dysplazję ale nosiła pieluche jakis czas i wszystko jest ok ale u nas moglo to byc dziedziczne bo tesciowa i szwagier tak maja.

reklama
My wszystkie wizyty bylismy u dr Bronowicza w przychodni na zabobrzu i jak dla mnie to super! w sumie to nie mielismy zadnych problemow wiec tylko standardowe kontrole a na ostatniej wizycie jak zobaczyl jak Mala juz biega to sie smial :-) i tyle z naszej wspolpracy z ortopeda.
A umawialam od razu jak Mala sie urodzila i podkreslalm kobiecie w rejestracji glosno ze dziecko dopiero sie urodzilo i chce miec dobry termin a nie czekac miesiacami ;-)

zuza my też do niego chodzimy. I się zastanawiam czy on umie mówić :) Jak jesteśmy to jest takie powazny że szok. Wizyta trwa max 3 minuty. Słysze tylko "rozebrać" i "za 2 miesiące do kontroli". :D :D Ale mam nadzieję, że jakby coś było nie tak to by powiedział.

Izu faktycznie rozmowny to on nie jest hehe ale napewno jakby cos bylo nie tak to by zauwazyl... moja kuzynka tez do niego chodzi i wlasnie niedawno na kontroli powiedzial ze cos jest nie tak i pomaga jej zeby Mala byla zdrowa.
Ale na ostatniej juz wizycie byl bardziej rozgadany i nawet posmialismy sie razem :-)

ale mnie tu dawno nie było;)
my też chodzimy do Bronowicza. Ogolnie nie podpasował mi, własnie przez jego małomówność. Ale na ostatniej wizycie jak Lena miala 9 mies, pytałam o jej raczkowanie i wstawanie, siadania, a raczej brak, czy sie juz martwic, i troche pogadał. Trzeba go za język ciągnąć, hehe:) i też za jakiś czas sie zapisze, bo mamy iść jak Mała zacznie chodzić to po mies, ale poczekam z kilka dni, jak juz sie rozbiega:):):)
a ja wlasnie zjadłam pake chipsów.... dziewczyny przyprowadzcie mnie do porzadku.... patrze w lustro zalamuje sie, a wpiepszam takie rzeczy ze szkoda gadac......... a cwiczyc nie ma komu:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hehe to fakt ze jak go sie nie zagada to nic nie powie ;-)
ja zawsze wychodzac z jednej wizyty szłam do rejestracji i umawialam sie na kolejna....

mnsmile ja niestety tez pochlaniam takie rzyczy ktorych nie powinnam ;-) ale ograniczylam juz w duzym stopniu slodycze i cwicze od jakiegos czasu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry