• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Marta napewno tylko patrzec i zaraz cos sie ruszy :-) a jak sie ruszy to zeby szybko i w miare bezbolesnie minelo i zebyscie juz we dwie szybko szczesliwie wracaly do domku! jejku bedziemy tu czekac z niecierpliwoscia na jakies wiadomosci od Ciebie :-)

reklama
Marta, ja chyba bede w środe w mieście to jeśli podałas numer to go sobie spisze i Ci dam znać jak bede sie wybierać to się gdzieś umówimy :)

Dziewczyny gdzie byłyście z dzieciaczkami u ortopedy? Wszędzie terminy na sierpień najwcześniej. Chyba będę musiała iść prywatnie. I czy Wasze dzieci miały robione usg bioderek? Czy tylko tak na "oko" badają? Pozdrawiam

Ania my chodzimy na ogińskiego do przychodni na termin czekałysmy 2-3tygodnie i ortopeda dał nam tez skierowanie na usg bioderek bo ja nosiłam poduszkę ortopedyczną więc chciał sprawidzic wszystko

reklama
Ania
Ja z młodym byłam najpierw na kasę u pana P na ogińskiego (jakoś mnie nastraszył konsekwencjami dysplazji bioder) więc poszłam prv do Rojka (rewelacja) i on zapisał nas na nfz bo powiedział że prv nie ma potrzeby z tym chodzić. Okazało się że mieliśmy najpierw pieluchy potem poduszkę frejka. Na szczęście na tym się skończyło. USG mielismy na kase

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry