• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

anrad hehe to nasze "drogi" sie minely ;-) bo ja z JG do wrocka przyjechalam :-)
narazie probuje sie tu zaklimatyzowac. a znasz moze jakies fajne miejsce we wrocku, jakas kawiarnie gdzie mozna napic sie kawy a dzieci moga sie pobawic?

reklama
z tym zaklimatyzowaniem to różnie może być, u mnie jest ciężko...jednak to dwa różne miasta:-(
niestety od mojego wyjazdu dużo się we Wrocławiu pozmieniało, więc ciężko mi podpowiedzieć gdzie jest coś godnego polecenia na kawkę i zabawę...mogę podpytać koleżanek:)
ja sama chętnie poznałabym jakieś ciekawe miejsce we Wrocławiu, dla siebie i Tosiolindy, bo jak przyjeżdżam (a jestem dość często) to tylko do Renomy na salę zabaw idziemy

chyba spoko bo dzieciaki rzadziej chorują...a ubieramy się na cebulkę fakt:)
ta Klubodzieciarnia wygląda fajnie ( właśnie takich pomysłów brakuje mi w Jeleniej)

Ja dziś na u Diany byłam i właśnie rozmawiałyśmy że trzeba się na salę zabaw umówić myślałyśmy żeby zobaczyć czy coś ciekawego w stonodze jest

dla mnie ok, właśnie czytałam opinie o stonodze i hip-hopie hehe fajnie się tam obrzucają:), wiem że jeszcze jedna sala jest w centrum też w miarę nowa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry