• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witaj Lilli
Aga pochwal sie co pieczesz moze ija cos dzis zrobie M. w pracy wiec moze cos bym zrobila...odtatnio robilam rolade kokosowa z wafla pycha ale nie bede znowu tego robic moze:/

Po raz drugi próbuje zrobić ciasto budyniowe. Myslę, że za 3 razem tak uda mi sie zmodyfikowac prze[is, ze wyjdzie wreszcie tak, jak tego chcę:)
Narazie stygnie.

Pogońcie mnie do roboty, coooo...;-)

Dziewczyny, jakiś rok temu dostałam od naszej Oli przepis na ciasto isaura. Sprzedaję je na Allegro, przepis ofkors. Ostatnio "wzięłam sie i zrobiłam je", jejku jaka to jest pychota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówię Wam:) jak chcecie dajcie znac na pw to wam przepis prześlę..;-) Wstawiać tu nie będe bo mi sprzedaż spadnie haha:tak:

Zajrzyjcie na zamknięty bo mam problemik plizzz

Dzień dobry.

Franiowa ooo to ja się przyłączam do Ciebie z tym jak bardzo mi sie nic nie chce:-p a w tą uroczą pogodę to już wcale:confused2: A ciasto to bym zjadła...Ale nie mam komu piec,więc sie smakiem obejdę;-)

Dareczka uuu do 11:00 to ja pewnie sie nie wydostane z mojej wsi...I jeszcze w poniedziałek muszę jechać do urzędu pracy sie zarejestrować.Może następnym razem się załapię;-)

Ostatnia edycja:
Oooo...jaki ruch się zrobił:)
Aga,do roboty! //Dzieci w Sudanie od rana wodę kopią a Ty marudzisz;-)
Witaj, Lilli. Rodziłam na Bukowcu, ale nie kojarzę pana.
My się piszemy na poniedziałek:-)
A ja od 14.02 bez kawy a dziś przez tę pogodę pękłam:tak:Aaale fajnie:-)

reklama
Dareczka moja Oliwia zasypia o 10:00,zazwyczaj tak do 12:00;-) Więc ją pewnie i tak sprzedam babci,a przyjdę z Fabiankiem następnym razem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry