ha ha no zaganiana, u mnie sterta rzeczy stoi fotelik, kojec, maty, huśtawki już o ciuchach nie wspomnę, ale nie mam czasu na zorganizowanie jakiegoś kiermaszu, a po za tym to tak sobie troszkę myślę, chociaż byłam do niedawna zapartą przeciwniczką, że może wpadnę na pomysł powiększyć liczbę potomstwa hmmm no i wtedy rzeczy by się przydały

więc na razie temat odroczony, no chyba,że któraś ma ochotę przejąć pałęczkę to z chęcią wpadnę
Maga ja nie zrozumiałam piszesz, że mała śpi najwyżej 7h to mało? mój do dziś ciurkiem co najwyżej 3-4 prześpi, a z tego co kojarzę to taki maluszek co trzy godzinki je, więc nie wiem czym się przejmujesz, a ślinienie może się już zacząć mój Michaś też chyba jakoś w okolicach trzeciego miesiąca się ślinił, i jak jadł to ciągał uszko i włoski koło uszka

więc chyba wszystko w porzo
My chodzimy do doktora Trusewicza
ul. Dworcowa 28
10-900 Olsztyn (woj.warmińsko-mazurskie)
Telefon:533 31 52
nie wiem czy dobry, w sumie nie możemy narzekać bo kontrole częste i jak porównuję do koleżanki co chodzi do dziecięcego to mi się wydaje, że dokładniej mieliśmy z 5 wizyt a ona tylko 3, nie miała po tym jak zaczęła jej córeczka siedzieć.