reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

moja Julka nie bierze żadnych witamin tylko d3 a kupki robi raz na tydzień z płaczem. I już sama nie wiem co mam robić. Je już dużo oprócz cycka, a kupy dalej raz na tydzień szkoda mi jej jak nie wiem co.

reklama
moja Julka nie bierze żadnych witamin tylko d3 a kupki robi raz na tydzień z płaczem. I już sama nie wiem co mam robić. Je już dużo oprócz cycka, a kupy dalej raz na tydzień szkoda mi jej jak nie wiem co.
A mówiłaś o tym jakiemuś lekarzowi? Bo skoro robi z płaczem to coś jednak musi byc nie tak

A mówiłaś o tym jakiemuś lekarzowi? Bo skoro robi z płaczem to coś jednak musi byc nie tak
Kochana byłam już u trzech lekarzy, bo czasami Julka ma krew na końcu kupki biedna. Robili jej badania, pobrali krew z żyły i wszystko ok dziecko okaz zdrowia. Nic jej nie brakuje. A kupy dalej nie robi mimo, że już je sporo rzeczy oprócz cycka. Daje jej i jabłuszko tarte i śliwki suszone i zupkę jarzynową i NIC. Już nie mam sił, nie wiem co mam robić.Lekarze tylko mówią dieta dieta dieta nic więcej

Kochana byłam już u trzech lekarzy, bo czasami Julka ma krew na końcu kupki biedna. Robili jej badania, pobrali krew z żyły i wszystko ok dziecko okaz zdrowia. Nic jej nie brakuje. A kupy dalej nie robi mimo, że już je sporo rzeczy oprócz cycka. Daje jej i jabłuszko tarte i śliwki suszone i zupkę jarzynową i NIC. Już nie mam sił, nie wiem co mam robić.Lekarze tylko mówią dieta dieta dieta nic więcej
a jogurty dajesz?bo wiesz ze naturalny jogurt jest dobry na zaparcia

a co pijecie?ze ohydne, bo my bierezemy z mezem vitamarin i to jest w kapsulkach wiec nie wiem hjak ono smakuje:eek:

My kupilismy ten tran co można podawac maluchom od 6 miesiąca, wiec jest w syropie, ale dla mnie i Pawla kupię w kapsulkach...:-D:-D:-D

Ten pijemy:tak::tak::tak: bleeeeeeeeee
Mollers Moller's Tran Norweski - tran dla dzieci niemowląt dorosłych - aromat cytrynowy - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Ducray Klorane A Derma

reklama
i Juleczka pije, nie pluje

Wczoraj wypila dzisiaj jeszcze nie dostala...ona w ogole jakas dziwna jest smecte pila ze smakiem i buzie jeszcze otwierala:-D:-D:-Da ten tran wstrzykuje jej taka strzykawka do lekow z nurofenu chyba, mam nadzieje ze nie bedzie plula...czytalam ze mozna to mieszc z piciem wiec jakiś sposob na nia znajdziemy:tak::tak::tak:
Oby tylko uczulenia nie dostala bo o tym mowila nam pediatra ze czasami tak zdarza sie:sorry2:

Do góry